Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik most a GKI...

Hogyan zajlik most a GKI vizsga C kategoriára?

Figyelt kérdés
Mik vannak esettanulmányon? Leginkább ez szeretném megtudni. Álittólag ez a legnehezebb.
máj. 7. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha vizsga nélkül csinálod akkor végig kell ülnöd mindent, sok idő. Ha vizsgával akkor csak bemész megírod és kijössz. Persze rajtad látszik hogy neked a vizsga nélküli mód való.
máj. 7. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
De az alapképzést azt csak vizsgával lehet megcsinálni.
máj. 7. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Sikerült a vizsgám. Esettanulmány sem volt vészes.
máj. 14. 04:52
 4/4 A kérdező kommentje:
És ma a szimulátor, szóbeli és forgalmi vezetés is. Nagyon boldog vagyok😁
máj. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Kell újra GKI vizsga?

Van C kategóriás jogosítványom és GKI vizsgám is van. Ha most megcsinálom az E kategóriát is akkor kell újra csinálni GKI-t?

GKI vizsga mennyire nehéz, hogy zajlik?

Ez lesz az első D kategória, de van benne C is. Most tanulom az e titánon, elég monoton szöveg meg szerintem nem is kellene ennyit tudni a vezetéshez, főleg, hogy nagyrészt a kreszvizsgán is hasonló kérdések voltak és rutin előtt is volt egy szóbeli pár kérdéssel. A...

Sikeres GKI vizsga után hány nappal lehet igényelni, és hol?

Ha jól tudom okmányirodában kell, de azért szeretnék biztosra menni :).

Hogy néz ki a GKI vizsga?

Mire kell számítani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!