2/4 anonim válasza:
Elég jó, igen. A joyor pedig egy nagyon jó márka amúgy.
3/4 A kérdező kommentje:
júl. 7. 17:23
4/4 anonim válasza:
5 éve rollerezem, 3 rolerem volt. Első sencor volt, nem igazán ajánlom a vízhatlanság miatt. Következő joyor volt, de azt eladtam és most 3 éve ismét joyort nyúzok, egy x1-est. Imádom, sose volt vele baj, és ha lenne, moduláris alkatrészei vannak, elég csak berendelni az oldalról az alkatrészt és otthoni körülmények között cdak lekapom és kocserélem.. nem kell vésni, ütni, mint a xiaominál a beépített modulokat. Magyar a szervíz hálózata is, az oldala is, ügyfélszolgálat is, szóval.. nekem best.
Kapcsolódó kérdések:
Ha kerékpárral igen, akkor rollerrel is szabad utánfutót húzni?
Egy nagy teljesítményű roller el tud vontatni egy utánfutót. Lehet kapni erre a célra? Egy nagybevásárlást is haza lehetne vontatni.
100 kg teherbírású xiaomi e roller hogy bírja a nagyobb terhelést?
Sokszor látok olyat, hogy ketten állnak rajta, reggelente rendszeresen látok két srácot így menni, ránézésre 70-75 kg-ok fejenként. Az már 140-150 kg, plusz táska, lehet így többek is, mint 150 kg. Őket egyébként már elég régóta látom ugyanazzal a rollerrel, azt nem...
Tudtok ajánlani elektromos rollert?
Olyat keresek ami kb 200 ezer alatt van, bár netán még 250-ig elmegyek. A másik, hogy lehessen ki hackelni a speed limitet appal, tudom hogy lehet kábelezéssel is tökölni, de ahhoz nincs kedvem. Szóval ha netán van neked vagy tudsz rollert aminél app segítségével...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!