Tényleg lehet teherhajóra is jegyet venni, mint sima utazó ember? (eszembe sincs csak valahol olvashattam rég és nem tudom igaz e)
Figyelt kérdés
Sziasztok eszembe sincsen ilyesmit kipróbálni , valahol nagyon rég vagy hallottam vagy neten olvastam, azt se tudom valós e, ezért kérdem ilyen tényleg létezik, ha valaki bevállalja,hogy semmi luxus meg szobaszerviz stb, az ha kalandra vágyik elmehet ilyenre?júl. 20. 14:31
1/2 igazadvan 

válasza:

válasza:Most nem a neten fogod olvasni?
Egyébként rákerestem, létezik, de ne úgy képzeld el, hogy iszonyat olcsón kapsz rá jegyet és kapsz egy pokrócot a sarokban. Kapsz rendes kaját és kabint, de kalandot azt nem, két nap alatt meg fogod unni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de igen, de mint irtam ez rég volt, van 1 oldal ahol lehet hajós videót nézni vannak teher hajók is innen jutott eszembe. Én nem szeretnék menni irtam, csak az érdekelt létezik e . Az emberek nagy részének szerintem az óceáni vagy tengeri hajózásról utasként a rendes utas szállitó jut eszébe.Igen gondolom monoton zajos stb lehet, itt tényleg ezt nem tudtam egyáltalán ez létező dolog e.
júl. 20. 15:25
További kérdések:
Mikor kezdik már el kisöpörni az autókat Budapestről?
-parkolás drágítása -forgalomkorlátozás sávok felszámolása -dugódíj -30km/h sebesség korlátozás minden nem főútvonalon
Az “elnézést” egy megszólítás?
Pl. Ha valakit a boltba megkérdeznek hogy:”Elnézést, tudna nekem segíteni?” Az megszólítás vagy olyan mintha nem is köszönt volna az illető?
Magyarországon gyártanak elektromos biciklit?
A csepel, vagy valamelyik magyar bicikli gyár? Külföldiből Dunát lehet rekeszteni, azt látom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!