Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten eroller (lime vagy...

Budapesten eroller (lime vagy tier) bárhol parkolható (a tiltott zónákon kívül) vagy csak ott ahol a térkép P betűt jelez?

Figyelt kérdés

szept. 2. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:
A belvárosban csak a kijelölt pontokon parkolhatod le. A kintebbi, kertvárosias részeken bárhol.
szept. 3. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Melyik ez az út Budapesten?

Az egyenesen haladó forgalmat a nyíl lámpa zöld jelzése engedi, de a tele lámpa (kanyarodás céljára van) piros szokott lenni. Így amikor menni akartam egyenesen simán mehettem is volna, csak előttem féltek és mindig lelassítottak az egyenesen haladók szempontjából...

Budapesten a Károli egyetemre hogyan jutok el a Keleti pályaudvartól?

Gyalog néztem Google térképen és a Trefort Gyak Gimn. felé kell menni, és ott van egy Magyar Rádió is. Ez a Reviczky utca lenne. Azt szeretném meg tudni, tényleg ott találom-e ezt.

Hogyan tudnám BKV-val beutazni teljes Budapestet a legrövidebb idő alatt?

Teljesen az egész lehetséges Budapestet BKV / BKK járművekkel? Hogyan lehetne megtervezni? Van ennek valami egyszerű módja, hogy minden járművel minden utcát bejárjak?

Budapesten hogy közlekednek az éjszakai buszok? Nem tudok kiigazodni a térképen.

Vidéki vagyok, most fogok felköltözni Pestre, és nézegettem az éjszakai buszokat, hogy ne tévedjek el egy buli után, de nem sokra mentem vele, mert abszolút nem tudok kiigazodni a térképen...

Melyik utat javasoljátok? Át Budapesten a városon? Vagy körben M0? Kicsit kerülő az M0 de azt javasolja a térkép!

Szóval át a városon ír 32 kmert Körben M0 meg 39. Azt mondják a m0 jobb mert nincs lámpa, vasút, dugó ritka, a fogyasztásnak is kedvezőbb! De sok ismerős azt mondja ott menjek ahol rövidebb! Mit javasoltok +10 km az semmi? Inkább m0 mint át a sok lámpán?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!