Budapesten eroller (lime vagy tier) bárhol parkolható (a tiltott zónákon kívül) vagy csak ott ahol a térkép P betűt jelez?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az egyenesen haladó forgalmat a nyíl lámpa zöld jelzése engedi, de a tele lámpa (kanyarodás céljára van) piros szokott lenni. Így amikor menni akartam egyenesen simán mehettem is volna, csak előttem féltek és mindig lelassítottak az egyenesen haladók szempontjából...
Gyalog néztem Google térképen és a Trefort Gyak Gimn. felé kell menni, és ott van egy Magyar Rádió is. Ez a Reviczky utca lenne. Azt szeretném meg tudni, tényleg ott találom-e ezt.
Teljesen az egész lehetséges Budapestet BKV / BKK járművekkel? Hogyan lehetne megtervezni? Van ennek valami egyszerű módja, hogy minden járművel minden utcát bejárjak?
Vidéki vagyok, most fogok felköltözni Pestre, és nézegettem az éjszakai buszokat, hogy ne tévedjek el egy buli után, de nem sokra mentem vele, mert abszolút nem tudok kiigazodni a térképen...
Szóval át a városon ír 32 kmert Körben M0 meg 39. Azt mondják a m0 jobb mert nincs lámpa, vasút, dugó ritka, a fogyasztásnak is kedvezőbb! De sok ismerős azt mondja ott menjek ahol rövidebb! Mit javasoltok +10 km az semmi? Inkább m0 mint át a sok lámpán?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!