Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szoktatok alduni buszon?

Szoktatok alduni buszon?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Amikor fáradt vagyok akkor néha elalszom. De arra figyelek hogy az értékeim kézközelben legyenek.
2014. máj. 13. 19:26
 2/8 Mays válasza:
70%
En mindig elaludtam amikor meg buszoztam... Meg anyalam is kifolyt :-)
2014. máj. 13. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

soha.

mindig megvetően néztem azokat, akik aludtak.

2014. máj. 13. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok. Akkor sem tudtam, mikor 27 órát utaztunk, pedig szenvedtem nagyon...

Repülőn, autóban sem...

2014. máj. 13. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Napi 5-6 óra alvás mellett azt a napi 2 óra buszozást többnyire alvással töltöttem.(meg fogom is) Persze táskát átkarolva, kezem a pántján átfűzve.

Persze mostanában egyre ritkábban jön össze.

2014. máj. 13. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sose tudtam.
2014. máj. 13. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és könnyen el is alszok. Reggel üresebb a busz, meg az utazóközönség is ugyan az, tehát nyugodtan lehet aludni, egyszer le is fényképezte a sofőr a busz hátsó részét, hárman nem aludtak, pedig többen vagyunk azért.

Hazafele délután/este nehezebb, de ha akkor is többen összeverődünk egy helyre nyugodtan lehet.

Nyálam már nekem is kifolyt egyszer, igaz akkor aludtam a legjobban.

Én el tudok aludni szinte mindig, bármilyen kocsiban, buszba, de kocsival hogy ha elől ülök akkor nem, hiába voltam fent már 40 órája, amiből vagy 15-öt vezettem, egyszerűen az első ülésen nem tudok aludni, olyankor mindig az utat nézem, az agyam meg nem kapcsol ki.

2014. máj. 13. 21:18
 8/8 Mays válasza:
100%
Kedves valaszolo en meg azokat vetem meg akik annyira ostobak, hogy a faradt, alvo embereket megvetik.
2014. máj. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!