Ti hogyan oldjátok meg az 2-3 perces parkolásokat?
Kihasználhatod, legfeljebb akkor nyomod az SMS-t ha látod a mikuláscsomagot! No meg telcsizni is kell, hogy beolvasd az SMS azonosítóját. Lehet már havi egyszeri alkalomtól többször is eljátszani ezt?
Tipikus budapesti sport: elakadásjelző bekapcsolva, ablakban futár tábla és áll az autó percekig.
Nekem az utcánk lett fizetős parkoló, az autó nincs a nevemen mert... mert... na.
Aztán ügye nem kaptam parkoló-kártyát, nos az autót minden nap használom, nélkülözhetetlen. Nos, nem tudok mit csinálni 2 kilométerrel arrébb állok meg, reggelente legalább edzek, bár volt már, hogy orvost kellett hívni mert nem bírtam a cipekedést :D de még élek.
Úgy szokás megoldni, hogy vészvillogó+ elakadás-háromszög az ablakba. Így szoktam megoldani. Otthon meg sehogy, várok még talán 4 év és sikerül elköltöznöm ha már kitúrtak a szülőházamtól. Bocsi a sok önsajnálatot,de nincs kinek leírjam ezeket és senki nem érte meg.
2-3 percért már nehogy jegyet vegyek...
Én néha otthagyom egy órára is, nem történik semmi, büntit sem kaptam.
Végül is... Minek fizessek egy korsó sörért, ha csak egy kortyot iszok meg belőle, vagy egy szelet zsírosdeszkáért minek vegyek meg egy egész kenyeret...miért fizessem ki a lakást eg teljes hónapra, ha nem vagyok otthon állandóan...
Végül is ezt a keveset lopni is lehet.
"Minek fizessek egy korsó sörért....."
Ha iszol egy kortyot a sörből a többit kiöntik. Míg a parkolásért minimum köteleznek negyed óra megvásárlására amit ha nem parkolsz le a következő utánad beállóval újra fizettetik, akár többször is. Ez is lopás, amolyan intézményesített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!