Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A pszichológus ezért nem...

A pszichológus ezért nem köthet belém?

Figyelt kérdés
Elvették a jogsimat fél évre és megyek utánképzésre viszont van mikor dadogok a pszichológus ezért mem köthet belém? Hogy azért nem ajánlja, hogy visszakapjam a jogsimat, mert dadogok?

2024. okt. 13. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Köze nincs a vezetésnek a jogsihoz. De ha azért vették el, amihez a pszichológushoz jársz, lehet egykét szava.
2024. okt. 13. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Bocs, dadogásnak a jogsihoz akart lenni.
2024. okt. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Van itt olyan aki utánképzés pszichológiai beszélgetésen részt vett már?

Ha igen mit kérdezett a pszichológus? Mi volt a menete?

Èrdemes pszichológushoz jàrnom?

Utóbbi időben vannak olyan dolgok amiket vezetès közben nem tudok elengedni. Ès ez nem abban nyipvànul meg hogy lebüntetőzök levillogog stb màsokat, hanem vezetès közben kattogok ezeken. Ès nem a pofàtlan dolgokon, hogy betolakszik valaki, meg ilyesmi... inkàbb a...

Ha elmegyek egy pszichológushoz és esetleg nem talál "100-asnak", akkor ugorhat a jogsim?

Anyám mindig mondja, hogy most már elvisz egy pszichológushoz, mert szorongok, nincs életkedvem, kellemetlenül érzem magamat társaság között, fásult vagyok, szóval vszeg a depresszió kezdeti tünetei játszódnak le. Viszont tartok attól, hogy bekerülnek egy adatbázisba a...

Nem lenne jobb ha az embereket pszihologus is megvizsgálná mielott jogosítványt kapnak?

multkor egy keresztezödesnél megáll egy auto, en gyalog voltam, kisutcakban voltunk se lámpa se zebra se semmi, na mondom megvárom még elmegy aztán átmegyek a masik oldalra, nem megy sehova csak járasa a motort de semmi nem jott nyugodtan mehetett volna amerre akar...

Milyen tesztek fogják várni az embert a pszichiátrián, ha az autó vezetéshez szükséges orvosi vizsgálat elvégzését követően kötelezi a házi orvos,...

A húgom enyhe autizmussal rendelkezik, de szeretne megtanulni vezetni, mindig is nagy álma volt. Most 23 éves. Én nem vagyok orvos, tehát nem úgy értem, amit írok, de látszatra nem nézi ki belőle az ember, hogy autista, mert egyedül intéz banki ügyeket, több fele tud...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!