Nem szigorítanátok a forgalmi vizsgák számát olyan szempontból hogy ha 5-ször bukott a tanuló akkor soha többet ne vizsgázhasson mert alkalmatlan a vezetésre?

válasza:

válasza:

válasza:Egyértelműen NEM. Én nemrég szereztem meg a jogosítványt. Egy aljas, alattomos vizsgabiztoshoz volt szerencsém, aki 90%-ban buktat. Élvezi, hogy szopatatja a vizsgázókat. Mert őt ez élteti, ez ad neki erőt. Illetve, néha amilyen történeteket hallok, nem ez az egyedüli vb.
De most ezektől függetlenül, az ötszöri bukásnak több oka is lehet, azon kívül, hogy a tanuló alkalmatlan. Lehet ilyen ok pl. az oktatás minősége, lelki/mentális egészség. Lényeg a lényeg, ha valaki 5-ször bukik, még nem jelenti azt, hogy alkalmatlan!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Nem szigorítanátok a forgalmi vizsgák számát olyan szempontból hogy ha 5-ször bukott a tanuló akkor soha többet ne vizsgázhasson mert alkalmatlan a vezetésre?"
ennek mi értelme lenne?
normál esetben úgy néz ki a forgalmi vizsga, hogy ha nem alkalmas a vezetésre, akkor megbuksz. szerintem ez nem igényel plusz szigorítást. ha valaki a tizedik próbálkozásnál jut el oda, hogy most már alkalmas a vezetésre és átmegy a vizsgán, áldásom rá.

válasza:

válasza:"De mégis hogyan?"
nem minden térségben van olyan sok tanuló, aztán így a végtelenségig lehet fejni őket.

válasza:"Egy autót nem bírnak elvezetni?"
Egy forgalmi vizsga nem abból áll, hogy csak egy autót kell elvezetni. B kategóriánál pedig régóta nincs rutinvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
A mai nap láttam ezt az esetet: főút, egy kb 1,5 kilométeres egyenes szakasz ahol található egy kereszteződés. Az egész kereszteződés jól belátható, mind a főútról mind az alsóbbrendű útról. Jön a mentő az alsóbbrendű úton és a főútra akar kikanyarodni. A főúton épp...
Ma voltam Mór és Pécs között, visszafelé alacsonyabb rendű utakon jöttem. Hihetetlen rossz minőségű utak vannak, a kétszámjegyű utak sem kivételek. Milyen példákat tudtok?
Ezt abból gondolom hogy napi szinten, minimum napi 1, de van hogy többet is. Ezek között gondolok például arra, hogy a gyalogos áll a járda szélén, és van hogy 4-5 autó is elmegy mire valaki megáll, ezt úgy hogy a másik sávban már megállt egy autó. Volt olyan hogy az...
Jogsija csak jövőre jár le, körzeti orvos lepattintott, hogy "amíg nem csinál valami galibát, addig vezet amíg csak akar". Nem tudom elképzelni, hogy nem lehet tenni valamit. Idős, csak ismerős utakon tud vezetni, oda is csak segítséggel. Kell egy 'navigátor' aki irányítja, stb.
Nemrég történt, hogy beültem a párom mellé, aki amúgy sok éve vezet. Nem volt még balesete, és vezetett már buszt is. Viszont multkor volt egy bénázása, nem nyomta ki teljesen a kuplongot, éa reccsenő hangot adott ki a váltó. Annyit mondott rá, hogy "hupsz de...
Ha mondjuk összeállíthatnál egy 60 kérdésből álló kérdéssort milyen kérdéseket tennél fel hogy megtudd hogy a járművezető jelölt milyen világképpel rendelkezik. Kipuhatold azt hogyha egy kő alatt töltötte az elmúlt éveket. pl milyen mobilszolgáltatók vannak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!