Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vásárolt már valaki Allegro-ró...

Morzsi007 kérdése:

Vásárolt már valaki Allegro-ról Kukirin rollert? Mik a tapasztalatok, megbízható mármint az Allegro? Jóval olcsóbban vannak ott, mint máshol.

Figyelt kérdés

máj. 7. 11:27
 1/5 igazadvan ***** válasza:
41%
Nem rendelnék rollert onnan. Ha csak kicsivel olcsóbb, akkor azért, mert inkább fizetek picit többet egy megbízhatóbb webshopnak, nem pedig egy marketplace-jellegű történetnek, ha meg sokkal olcsóbb, az meg baromi gyanús és az meg azért vet fel kérdéseket.
máj. 7. 11:57
 2/5 A kérdező kommentje:

“ ha meg sokkal olcsóbb, az meg baromi gyanús és az meg azért vet fel kérdéseket.”

Ezért írtam ki a kérdést🙂

máj. 7. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Minden majd nem fele annyiba kerül, mint itthon. A szállítás is sok helyen 790, nem pedig 1990 mint DPD, GLS, pOSTA. Vettem már innen turbór, generátort, akváriumba növényt, talajt, édességet. De ez is csak egy áruház, hogy az eladó milyen??? 🤷
máj. 7. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az allegro mint olyan, nem egy webáruház, csak olyan mint nálunk a jófogás vagy a hardverapró esetleg a marketplace. Innentől kezdve annyira megbízható, amennyire az eladó megbízható.
máj. 7. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy magának a Kukirinnek nincs egy teljesene hivatalos EU-s weboldala, hanem több viszonteladó van más más domain cím alatt, szinte teljesen mindegy honnan veszed. Allegrón azért olcsóbbak, mert igazából kínai cégen keresztül veszed aki lengyelországon keresztül hozza be, ott van raktár nekik, de semmi köze a gyártóhoz. Afféle szürke zóna, otthonról behozzák olcsón és így is megéri eladniuk. Ami nehézkesebb az az a garancia, de az még a “hivatalosabb” oldalakon sem olyan egyszerü a Kukirinnél. Cserébe olcsón fenntartható.
máj. 18. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Mazda 6e, Tesla Model 3 (Highland), BYD Seal, melyik jobb? Vezethetőség, megbízhatóság szempontjából, sok rövidtávra használva. Akinek van bármi...

A dizájn az szubjektív. Egyedül a Mazdát tudtam kipróbálni eddig, nekem tetszett. A belső az nálam visz mindent, külseje is tetszik a feneke az nem. A Mazdáról jókat mondanak külföldi teszteken, itthon leginkább azt hozzák fel, hogy egy kínai autó, semmi Mazdás nincs...

2007-2013 közötti Mitsubishi Lancer szedán modellekről mi a tapasztalat? Érdemes használtan keresgélni, hogyha megbízható, jól működő társat keresek hosszú időre?

Egy ideje szemezgettem ezekkel a modellekkel és szinte minden eladó példány legalább 150.000-et ment, ami indikálná, hogy jók. Mik vele a tapasztalatok, mennyire "ráköltős"? Érdemes nézegetni, kb. 2 millió forintig?

Milyen tapasztalatotok van a Chicco Cosmos (0-18 kg) gyereküléssel? Mennyire megbízható?

A másik, amiben gondolkodom, Espiro Delta (0-25 kg) de mivel újszülöttnek kell, gondolom a kisebb biztonságosabb, de erről is ìrhattok tapasztalatot.

Ti hogy választottatok autósiskolát? Az olcsóbb a jobb, vagy a drágább? Tapasztalatok?

Nagyon sok iskolában még 10-12 évvel ezelőtti árakon hirdetnek órákat, közben meg az üzemanyagár az egekben van. Szerintetek tényleg le lehet vizsgázni 60-70 ezer t-ból B kategóriában? Vagy ez csak az átverés, és a végére mindenkinek 130 körül áll meg?

Keresek egy megbizható műszert, amivel elkerülhetem a gyorshajtásos fotókat! Tudtok ilyet ajánlani? Csak olyan írjon, aki tapasztalatból meri ajánlani!

elegem van abból, hogy állandóan attől kell rettegnem, hogy vagy elkések a munkámból és munkanélküli leszek, vagy a fizetésemet trafipaxra költöm!munkám ugyanis teljesen változó, kapok egy hivást, hogy ma pl. egy órával előbb érjek be,mint a megszokot...és ebben az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!