Vásárolt már valaki Allegro-ról Kukirin rollert? Mik a tapasztalatok, megbízható mármint az Allegro? Jóval olcsóbban vannak ott, mint máshol.

válasza:“ ha meg sokkal olcsóbb, az meg baromi gyanús és az meg azért vet fel kérdéseket.”
Ezért írtam ki a kérdést🙂

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A dizájn az szubjektív. Egyedül a Mazdát tudtam kipróbálni eddig, nekem tetszett. A belső az nálam visz mindent, külseje is tetszik a feneke az nem. A Mazdáról jókat mondanak külföldi teszteken, itthon leginkább azt hozzák fel, hogy egy kínai autó, semmi Mazdás nincs...
Egy ideje szemezgettem ezekkel a modellekkel és szinte minden eladó példány legalább 150.000-et ment, ami indikálná, hogy jók. Mik vele a tapasztalatok, mennyire "ráköltős"? Érdemes nézegetni, kb. 2 millió forintig?
A másik, amiben gondolkodom, Espiro Delta (0-25 kg) de mivel újszülöttnek kell, gondolom a kisebb biztonságosabb, de erről is ìrhattok tapasztalatot.
Nagyon sok iskolában még 10-12 évvel ezelőtti árakon hirdetnek órákat, közben meg az üzemanyagár az egekben van. Szerintetek tényleg le lehet vizsgázni 60-70 ezer t-ból B kategóriában? Vagy ez csak az átverés, és a végére mindenkinek 130 körül áll meg?
elegem van abból, hogy állandóan attől kell rettegnem, hogy vagy elkések a munkámból és munkanélküli leszek, vagy a fizetésemet trafipaxra költöm!munkám ugyanis teljesen változó, kapok egy hivást, hogy ma pl. egy órával előbb érjek be,mint a megszokot...és ebben az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!