Országbérlet esetén meg lehet adni lakcímkártya igazolvány számot?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem volt jegyem, nem akartam helyben fizetni, és rendőrség kihívásával fenyegetőztek, mivel nem volt nálam személyi. Úgyhogy adtam egy valamilyen tagsági kártyát, amin a következő adatok szerepeltek: név, születési cím, anyám neve (amit elírtak), szülőváros. Ez utóbbi...
Elèg komplex a problémám. 2017 Novemberèben megbüntették a buszon, nincs magyarországi lakcímen, csak ukrajnai. Ès nem szokásos aláirásommal írtam alá. A magyarigazolványomból írta ki az adatokat, ami a nevem pontatlanul, a falu neve ahol születtem hibásan, az anyám...
A kislányom busszal jár idéntől iskolába, de nem az állandó lakcíméről, hanem az ideiglenesről (tartózkodási hely), ezért kellett viszonylatigazolás a bérlete mellé. Párom váltotta ki a papírt, neki azt mondták a pénztárnál, hogy a gyereknek a lakcímkártyát is...
Ma Debrecenben a 2-es villamoson egy helyes 18 év körüli csajt megbüntettek. Az ellenőrök hárman voltak és az egyik ellenőr,olyan középkorú férfi ellenőrzött a szerelvény hátsó részén ahol én is és velem keresztben a csaj is űlt. Nekem volt bérletem,de a csaj azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!