Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Országbérlet esetén meg lehet...

Országbérlet esetén meg lehet adni lakcímkártya igazolvány számot?

Figyelt kérdés
Ha veszek országbérletet akkor megadhatom a lakcímkártyán szereplő igazolvány számot?
2024. jún. 30. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fényképes igazolvány kell. Személyi, útlevél, jogosítvány, tartozkodási kártya.
2024. jún. 30. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem. Személyi, útlevél vagy jogsi a megfelelő. A lakcímkártya nem fényképes azonosító irat.
2024. júl. 2. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Mi a valószínűsíthető eljárás, amennyiben megbüntettek buszon, de nincs magyar lakcímkártyám, illetve az adatokat sem egészében töltötték ki? (ha...

Nem volt jegyem, nem akartam helyben fizetni, és rendőrség kihívásával fenyegetőztek, mivel nem volt nálam személyi. Úgyhogy adtam egy valamilyen tagsági kártyát, amin a következő adatok szerepeltek: név, születési cím, anyám neve (amit elírtak), szülőváros. Ez utóbbi...

A BKK mèg mindig megkereshet?

Elèg komplex a problémám. 2017 Novemberèben megbüntették a buszon, nincs magyarországi lakcímen, csak ukrajnai. Ès nem szokásos aláirásommal írtam alá. A magyarigazolványomból írta ki az adatokat, ami a nevem pontatlanul, a falu neve ahol születtem hibásan, az anyám...

Viszonylatigazolás mellé kell-e hordani lakcímkártyát?

A kislányom busszal jár idéntől iskolába, de nem az állandó lakcíméről, hanem az ideiglenesről (tartózkodási hely), ezért kellett viszonylatigazolás a bérlete mellé. Párom váltotta ki a papírt, neki azt mondták a pénztárnál, hogy a gyereknek a lakcímkártyát is...

Hogy derítik ki így a bliccelő lakcímét, ha nem adott lakcímkártyát és esetleg nem fizeti be a csekket?

Ma Debrecenben a 2-es villamoson egy helyes 18 év körüli csajt megbüntettek. Az ellenőrök hárman voltak és az egyik ellenőr,olyan középkorú férfi ellenőrzött a szerelvény hátsó részén ahol én is és velem keresztben a csaj is űlt. Nekem volt bérletem,de a csaj azt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!