Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Akik azt mondják, hogy koszos...

Akik azt mondják, hogy koszos a budapesti tömegközlekedési, azok mit értenek ezalatt?

Figyelt kérdés
okt. 25. 17:39
 1/10 anonim válasza:
100%
Sosem utaztak vele. És tudod, sok a sznob, sok a féreg.
okt. 25. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Egesz pest koszos
okt. 25. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Koszos, poros ülések, ragad a kapaszkodó, nem lehet kilátni az ablakon, szemét, rágó firka az üléseken. Esetleg köpet, hányás.

A járművek nagy része nem ilyen, a kedves utasok viszont nagyon hamar ilyenné varázsolják.

okt. 25. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
#3 Jártál Amszterdamban? Valószínűleg nem, különben nem írnál ilyet.
okt. 26. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Mert az amszterdami állapotok ismerete mit változtat a hazai állapotokon? Szerintem semmit...
okt. 26. 08:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem már az se világos, amit írsz. Most akkor ilyenek a járművek vagy nem?

okt. 26. 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem jártam Amszterdamban, bocsánatot kérek miatta. Csak évekig Budapesten éltem, több kerületben is és naponta tömegközlekedtem. Látom a fejlődést és azt is, hogy nem minden eszköz koszos.

Az évek során már nagyon sokmindennel találkoztam, a héven még emberi ürülékkel is, Wc papír gurigával mellette. Nyilván nem ez a jellemző....

A kérdésre válaszoltam, hogy milyen egy igazán retkes jármű.

okt. 26. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:

#6:

Bazze, gyere fel Pestre és megtudod. -.-

okt. 26. 13:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Itt lakok, napi 8 járművel utazok, és legtöbb, ami feltűnt, hogy néha otthagyják az energiaitalos dobozt az ülésen vagy nagy ritkán a szotyolázás maradéka látható.
okt. 26. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Azok nem jártak még más nagyvárosokban, vagy ha igen, akkor csak a központi, szép részeken.
okt. 27. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!