Megéri a MÁV appos bérlet a Budapest GO helyett?

Ha már le van töltve, akkor nem kell internet.
Igen, valóban nem kell qr kód beolvasással bohóckodni.
A volánbuszokon kell lecsippantani a vezetőnél, de ennyi.
Mármint a bérletet kell külön letölteni? Akkor ez valóban olyan, mint egy rendes papírbérlet, csak mobilon?

Igen, ez úgy néz ki kb, mint egy papírbérlet.
Akkor kell külön letölteni, ha egy másik eszközről veszed, ugyanazzal a fiókkal, és egy másik eszközről szeretnéd leolvasni.

Miután megveszed letöltődik. Eddig kell hozzá net.
A jegyeid között ott lesz, megnyitod és mutogatod akinek kell.

Én egyébként ezek miatt veszem a BudapestGO-ban az országbérletet:
- ha Budapesten közlekedem, egyszerűen gyorsabban nyílik meg a telefonomon (iPhone 15), mint a MÁV app, főleg, amióta már a felszállok gomb is van már a widget-en, sokkal gyorsabb nekem.
- automatikusan megveszi a lejárat előtt a következő bérletet, így nem tudom elfelejteni, meg nem kell állandóan a lejáratára figyelni. Nem is értem, hogy a MÁV app fejlesztői ilyenre miért nem gondoltak.
- nem kell a Volánbuszos validátorokkal szenvedni, csak leolvasom a QR kódot aztán ennyi. Telefonom egyébként akár 2 méterről is beolvassa, szóval még csak tömegelnem sem kell a kód mellett.
Nekem a BudapestGo-val Telekomosként eddig sose volt problémám szerencsére az internettel, de a jegy QR kódja, amit az ellenőrök be tudnak olvasni, az offline is előjön, szóval ha minden kötél szakad, azt fel lehet mutatni.
Egyébként a MÁV app abszolút előnye az offline bérletfelmutatás, itt ugye csak addig kell az internet, amíg a jegy először betölt, utána nem. De egyszerűen nekem a lassú betöltése (ami fura, mert csak időnként teszi, van amikor szó szerint egy pillanat alatt betölt, máskor akár fél perc is kell neki. Ezt amúgy más iPhone-on, de Androidon is tapasztaltam), ami főleg Budapesten szívás egy elsőajtós buszon, sok kedvem meg nincs előre megnyitni már percekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!