Létezik olyan magyarországi vasúti térkép, amin írják az adott vonal(szakasz)on a maximális sebességet?
Figyelt kérdés
2025. máj. 6. 11:24
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Az nincs kőbe vésve, akármikor változhat és az, hogy annyi a megengedett nem jelenti azt, hogy annyival is mennek.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:A Kapellán tudsz olyat állítani, hogy az adott vonalat vagy vonalszakaszt az engedélyezett pályasebesség alapján színezze, de ez csak a kiépítési maximumot jelenti. Az ideiglenes vagy állandó lassújeleket ez nem tartalmazza.
További kérdések:
Magyarországon hogyhogy nem alakult ki marsutka szolgáltatás, mint a posztszovjet államokban?
A marsutkák a kisbuszos tömegközlekedést kiszolgáló járművek.
Bp Keletiből tényleg nem indul már Tatabányára vonat?Se személy se IC?
Nekem fura mert Tatabányáról indul a Keletibe vonat de azt mondták itt TB-nyán hogy a Keletiből már nem megy TB-nyára csak Kelenföldről. Ez tényleg így van?A Máv oldalán a menetrendnél óránként mutatja hogy megy a Keletiből TB-nyára vonat.
Intercity kocsin rajta van kívülről, hogy melyik kocsi melyik osztály?
Buta kérdés, de vagy 5 éve utaztam utoljára vonattal.
Miért ragaszkodik a buszsofőr az azonosításhoz?
Rendszeresen utazok ugyanazon a járaton. Sajnos elfelejtettem egy alkalommal magammal vinni a kedvezményre jogosító igazolványomat. Képként azonban ekkor is nálam volt. Sajnos a buszsofőr nem tudott hitelt érdemlően azonosítani. Otthon aztán gondoltam, hogy elég sok...
Balaton bármelyik szakaszán közlekednek még azok a tipikus régi vonatok? A folyosós, azt hiszem bőrüléses.
Vagy igazából bármilyen régebbi kocsi:D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!