Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vajon a dekoratív, fiatal nők...

Vajon a dekoratív, fiatal nők félnek egyedül tömegközlekedéssel utazni?

Figyelt kérdés
Férfiként is megdöbbent, milyen ótvar alakokkal vannak tele a buszok, vonatok, villamosok, metrók.
nov. 5. 18:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
76%

#10: hol lehet a hülyeséget kezeltetni? Nekem nem kell, másnak hasznos lenne.

Te vagy erre fixálódva, erről árulkodik a kérdésed. Mégis milyen alapon állítod, hogy csak néznék? Védtem már meg nőt. És nem tömegközlekedési eszközön.

Szánalmas azt sugallni, hogy aki nem úgy dolgozza el ezt, mint Te, az ne ítélné el az erőszakot.

Erre fixálódsz, mert ebben dolgozol. Közben soroltal, hol érhet nagyobb eséllyel baj téged, de válaszra sem méltatsz.

nov. 5. 20:31
 12/41 anonim ***** válasza:
50%
Mindegy milyen ruha van rajtam... Így is úgy is betaláltak zakkant f∆§zok... Magas nyakú garbó vagy bő felsője a páromnak, teljesen mindegy... Legjobb megoldás: kerülni mindenkit a francba
nov. 5. 20:37
 13/41 A kérdező kommentje:
11-es, a rágalmad a szánalmas, hogy ez bennem bármilyen vonzalmat kelt. Szóval te kezdted. Erről ennyit. Remélem, majd egy nap személyesen megtapasztalod, mi az, amiről beszélek. Férfiként is beléd köthetnek. Senki nem állította, hogy párkapcsolatban nem lehet erőszak. Nagyon is lehet, ahogy az utcán is megtámadhatnak. Csak mondjuk most hétvégén épp egy vonaton szúrtak le tíz embert.
nov. 5. 20:43
 14/41 A kérdező kommentje:
12-es, hát valahogy úgy. Nagyon beteg világ lett így a 21. századra.
nov. 5. 20:44
 15/41 anonim ***** válasza:
50%
Emberek milliói utaznak nap mint nap Magyarországon buszon, vonaton, metrón. A BKK egyedül évente egymilliárd feletti utaztatást bonyolít. Mikor volt utoljára nem erőszak vagy gyilkosság egy magyar járaton?
nov. 5. 21:45
 16/41 A kérdező kommentje:
Nem kell feltétlenül addig elmennie a dolgoknak. Tele a YouTube azzal, hogy mik történnek. Elég egy deviáns utas, aki fenyegeti, zaklatja a másikat. Sajnos tudnék mesélni. Még családtagom is volt érintett incidensben. És nem az ő hibája volt. Mindenesetre azt akarom megtudni, hogy állnak ehhez a kérdéshez a hölgyek.
nov. 5. 21:58
 17/41 anonim ***** válasza:
Na de mégis mikor?
nov. 5. 22:01
 18/41 A kérdező kommentje:
Régen. Még a nyolcvanas években.
nov. 5. 22:05
 19/41 anonim ***** válasza:
Legyen akkor 40 éve. Tehát ha valaki felszáll mondjuk egy buszra, akkor nagyságrendileg úgy 1:százmilliárd az esélye annak hogy megerőszakolják vagy megölik. Ez annyi mint 2500-szor egymás után megnyerni az ötöslottón a főnyereményt.
nov. 5. 22:15
 20/41 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem egyre inkább igen. Mivel már szinte nincsenek ellenőrök a BKV-n, egyre több a cigány, a drogos és a csöves a járműveken. Lassan még én is félek férfiként. Főleg hogy ha megvédem magam, engem fognak büntetni.
nov. 6. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!