Mi a fitykes fenéért késnek balatonnál a vonatok? És miért egy pályás a vonal ha késik? Elit MÁV…
Figyelt kérdés
ápr. 30. 18:19
1/9 anonim válasza:
Vagy mert sokan elé ugrálnak, vagy mert sokan nem hajlandóak jegyet venni, és a rendőri intézkedés időbe telik.
2/9 anonim válasza:
Azért mert csak 1 vonal van Balatonnál és a MÁV az mindig késik ezért várni kell a szembe jövő vonatra.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Mert egy késik, az összes többi rá vár és így azok is késnek, majd az azt követők is és így tovább a nap végéig. Túl kicsi kapacitású a vonal, ami nem lenne baj ha minden vonat pontos lenne, mert a menetrendet úgy írják. De a kis kapacitás miatt ha már egy késik minden borul.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:#3 A vonatok már akkor is késtek, amikor még Lázár nagyszülei sem ismerték egymást. Nem védem őt, de ne hibáztassuk mindenért!
6/9 anonim 

válasza:

válasza:#3-as! Igaza van az #5-nek mindenért hibáztattok valakit.. Attól nem fog a vilag előre menni! Ha az illető megéli személyesen a problémát, hogy (én már tettem olyat, tegye meg ő is) odamegy a mozdonyvezetőhöz és megkérdezi, hogy mi volt az oka, hogy késett a vonat? Legyen szíves elmondani, mert érdekel. Ennyi...
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Oké, akkor a Fideszt kérdezzétek, mert 16 évük alatt csak szarabb lett a MÁV.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Kit érdekel miért késik? De ha már késik, legyen 20 percnél több, higy visszajöjjön a jegy fele. Januárban jó sok pénz jött emiatt vissza és még a pesti bérletem is akciós lett. De azóta 0 késés, ami sose volt előtte, szóval tanultak belőle... Vagy nem és nyáron megint gyűlni fog.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Lázár levitézlett, elbukott. Jövő héttől új versenyzőé a feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Megérné egy korszerű HÉV vonal a Széll Kálmán térről egészen Zsámbékig?
Közút arra katasztrófa. A vasúti pályával kiváltható lenne. 56-61 villamosokat kiváltaná, ugyanis ezen villamosok megállójából indulna. Megállói: Széll Kálmán tér M Városmajor Szent János korház Budagyöngye Zugliget (régi 58 villamos, és itt lenne a...
Ez a mozdony jön a Lajosmizsei vonalra, ha igen, mikor?
Nem vagyok nagy vonatos, de ezt azért meghallgatnám élőben, ha ráérek. 😃
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!