Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a fitykes fenéért késnek...

Mi a fitykes fenéért késnek balatonnál a vonatok? És miért egy pályás a vonal ha késik? Elit MÁV…

Figyelt kérdés

ápr. 30. 18:19
 1/9 anonim válasza:
91%
Vagy mert sokan elé ugrálnak, vagy mert sokan nem hajlandóak jegyet venni, és a rendőri intézkedés időbe telik.
ápr. 30. 18:23
 2/9 anonim válasza:
72%
Azért mert csak 1 vonal van Balatonnál és a MÁV az mindig késik ezért várni kell a szembe jövő vonatra.
ápr. 30. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Kérdezd Lázárt.
ápr. 30. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy késik, az összes többi rá vár és így azok is késnek, majd az azt követők is és így tovább a nap végéig. Túl kicsi kapacitású a vonal, ami nem lenne baj ha minden vonat pontos lenne, mert a menetrendet úgy írják. De a kis kapacitás miatt ha már egy késik minden borul.
ápr. 30. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 A vonatok már akkor is késtek, amikor még Lázár nagyszülei sem ismerték egymást. Nem védem őt, de ne hibáztassuk mindenért!
máj. 1. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
#3-as! Igaza van az #5-nek mindenért hibáztattok valakit.. Attól nem fog a vilag előre menni! Ha az illető megéli személyesen a problémát, hogy (én már tettem olyat, tegye meg ő is) odamegy a mozdonyvezetőhöz és megkérdezi, hogy mi volt az oka, hogy késett a vonat? Legyen szíves elmondani, mert érdekel. Ennyi...
máj. 3. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Oké, akkor a Fideszt kérdezzétek, mert 16 évük alatt csak szarabb lett a MÁV.
máj. 3. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel miért késik? De ha már késik, legyen 20 percnél több, higy visszajöjjön a jegy fele. Januárban jó sok pénz jött emiatt vissza és még a pesti bérletem is akciós lett. De azóta 0 késés, ami sose volt előtte, szóval tanultak belőle... Vagy nem és nyáron megint gyűlni fog.
máj. 3. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Lázár levitézlett, elbukott. Jövő héttől új versenyzőé a feladat.
máj. 6. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Megérné egy korszerű HÉV vonal a Széll Kálmán térről egészen Zsámbékig?

Közút arra katasztrófa. A vasúti pályával kiváltható lenne. 56-61 villamosokat kiváltaná, ugyanis ezen villamosok megállójából indulna. Megállói: Széll Kálmán tér M Városmajor Szent János korház Budagyöngye Zugliget (régi 58 villamos, és itt lenne a...

Ez a mozdony jön a Lajosmizsei vonalra, ha igen, mikor?

Nem vagyok nagy vonatos, de ezt azért meghallgatnám élőben, ha ráérek. 😃

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!