Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Átlag ember rá tud nézni...

Átlag ember rá tud nézni valahol egy adott vonat szabad kerékpáros helyeinek foglaltságára?

Figyelt kérdés

Kerékpáros túrákat szoktam szervezni és sok járatnál vadászni kell a kerékpáros szabad helyeket. De van ahol nem működik a grafikus helyfoglalás, így nem látom mennyi szabad hely van még az adott járaton.

Valahol ezt meg tudom nézni?

júl. 8. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Ezt csak ott tudod megtenni, amelyik vonat nagy kapacitású kerékpáros kocsit továbbít. Ahol csak pár kijelölt kerékpárhely van (pl a gyorsvonatok, nem turisztikai helyre menő IC-k), ott nincs ilyen. Ezekre 2-3 kerékpár fér el kocsinként, aki kapja marja.
júl. 8. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztába vagyok, általában több vonattal juttatom el a csoportot, de pont azt akarom látni, hogy mikor szabad az 2-3 hely, meg amit most néztem vonatot azon 8 hely van. Csak a dátumokat ennek függvényében tudom alakítani, mikor szabadok ezek a helyek nagyjából. Jelenleg jobb esetben működik a grafikus helyfoglalás, ott látom mennyi szabad, de van amikor nem. Általában 2 kerékpáros jegyet enged egyszerre megvenni, majd újabb vásárlás újabb 2... Csak, ha összesen 2 szabad, másnap meg mind a 8, akkor másnap lenne indulás, de ezt nem látni sehol sajnos.
júl. 9. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nincs ilyen lehetőség

Ha csoport megy akkor csoportos utazásként jelentsd be!

Ne vedd el mástól így a helyeket!

[link]

júl. 9. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Csoportos utazást kerékpárral nem szokták teljesíteni. Csak visszaírják, hogy a menetrendszerinti jaratokra foglaljunk, minél előbb...
júl. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Milyen díjszabás vonatkozik a kerékpáros bérletekre?

Konkrétan az 50 kilométeres érdekelne (90%-os bérlet mellé). Megpróbáltam megkeresni, nagynehezen meg is találtam, hogy hol kellene megnézni, de nem dobja be az oldalt, azt írja, hogy érvénytelen. Köszönöm előre is!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!