Melyik BKK járaton utaznak a legnagyobb arányban végállomástól végállomásig?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Régen volt olyan, hogy piros 61E autóbusz (a piros arra utal, hogy gyors, az E pedig, hogy expressz).
[link] hu.wikipedia.org/wiki/61E_busz_(Budapest)
Azon nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve mindenki végállomástól végállomásig utazott, szóval ott (nem durva kerekítéssel) 100% volt a kérdéses arány. Még a Bëlga is megénekelte ezt a járatot…
De a maiak közül is bedobnék olyanokat, hogy D14, libegő, sikló.

válasza:

válasza:#5, köszi a megerősítést!
(Vagy, ha nem annak szántad, akkor ez alapján mit gondolsz, milyen arányban utaznak rajtuk végig az utasok?)

válasza:

válasza:A mostani buszok közül ilyen a 'SZIG' jelzésű:
bkk.hu/apps/menetrendek/storage/menetrendek/8657/1639175.pdf
Meg az 'OTI' jelzésű, de az csak az egyik irányba:
bkk.hu/apps/menetrendek/storage/menetrendek/8595/1626669.pdf
(A korábbi válaszomat meg fejből írtam, így akkor nem tűnt fel, hogy a libegő most éppen nem közlekedik.)
De az egy érdekes kérdés, hogy ezek közül mégis melyiken a legnagyobb arány, mert az, hogy kerekítve 100%, az nem az, hogy pontosan 100%.
Például a Libegő esetén nem csak arra van példa, hogy valaki útközben „kiSZÁLLt”:
[link] rtl.hu/hirado/2004/07/18/kizuhant-a-libegobol
Hanem arra is, hogy valakit félúton felvettek (felhúztak):
[link] nyugat.hu/cikk/budapest_baleset_libego_mentes_
Kapcsolódó kérdések:
Pl utca vagy google maps koordináta alapján.
Nem jártam még a Deák Ferenc tér környékén, a 178-as busz végállomásától pontosan merre kell indulnom, hogy megtaláljam a metrómegálló lejáróját a Nyugati felé? Mi van hozzá közel? Be tudná nekem valaki határolni?
Vagy csak leszállok és kiveszem én?
Vagy azoknak nem jár ? A késés felboritotta az egész napi programot.
Még csak nem is zsákfalu. Egyszerűen nem tűnik így gazdaságosnak és hatékonynak, hogy elindul egy nagyobb városból és 200 fős faluban a vége, az utolsó szakaszokon van vagy 1-1 db utas. 2 nagyobb település között lenne a logikus, egyrészt mert akkor mindjárt 2 nagyobb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!