Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik BKK járaton utaznak a...

Melyik BKK járaton utaznak a legnagyobb arányban végállomástól végállomásig?

Figyelt kérdés

aug. 5. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embereket nem igazán találsz, akik egy-egy vonalon végigutaznak egyszerre
aug. 5. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a 4-es metróval szoktam. De az előző munkahelyemen a 4-es egyik végéből indulva, átszállással, a 3-as egyik végéig mentem.
aug. 5. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a 12-es villamost el tudom képzelni, vagy néhány lakótelepi buszt.
aug. 5. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Régen volt olyan, hogy piros 61E autóbusz (a piros arra utal, hogy gyors, az E pedig, hogy expressz).

[link] hu.wikipedia.org/wiki/61E_busz_(Budapest)

Azon nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve mindenki végállomástól végállomásig utazott, szóval ott (nem durva kerekítéssel) 100% volt a kérdéses arány. Még a Bëlga is megénekelte ezt a járatot…

De a maiak közül is bedobnék olyanokat, hogy D14, libegő, sikló.

aug. 5. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
#4 Azért a libegőből és a siklóból elég macerás lenne közbeeső megállóban kiszállni.
aug. 5. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5, köszi a megerősítést!

(Vagy, ha nem annak szántad, akkor ez alapján mit gondolsz, milyen arányban utaznak rajtuk végig az utasok?)

aug. 5. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez most miért érdekes?
tegnapelőtt 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 4-es metró.
tegnapelőtt 09:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Régen volt az 56E busz, na az nem állt meg máshol, csak a két végállomáson.
tegnap 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:

A mostani buszok közül ilyen a 'SZIG' jelzésű:

[link]

bkk.hu/apps/menetrendek/storage/menetrendek/8657/1639175.pdf

Meg az 'OTI' jelzésű, de az csak az egyik irányba:

[link]

bkk.hu/apps/menetrendek/storage/menetrendek/8595/1626669.pdf

(A korábbi válaszomat meg fejből írtam, így akkor nem tűnt fel, hogy a libegő most éppen nem közlekedik.)

De az egy érdekes kérdés, hogy ezek közül mégis melyiken a legnagyobb arány, mert az, hogy kerekítve 100%, az nem az, hogy pontosan 100%.

Például a Libegő esetén nem csak arra van példa, hogy valaki útközben „kiSZÁLLt”:

[link] rtl.hu/hirado/2004/07/18/kizuhant-a-libegobol

Hanem arra is, hogy valakit félúton felvettek (felhúztak):

[link] nyugat.hu/cikk/budapest_baleset_libego_mentes_

tegnap 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten a 178-as busz végállomásától (Deák Ferenc tér M) hogyan jutok el a Nyugati pályaudvarig?

Nem jártam még a Deák Ferenc tér környékén, a 178-as busz végállomásától pontosan merre kell indulnom, hogy megtaláljam a metrómegálló lejáróját a Nyugati felé? Mi van hozzá közel? Be tudná nekem valaki határolni?

Helyközi buszjáratoknál miért relatív gyakori, hogy valami kis falu a kezdő/végállomás?

Még csak nem is zsákfalu. Egyszerűen nem tűnik így gazdaságosnak és hatékonynak, hogy elindul egy nagyobb városból és 200 fős faluban a vége, az utolsó szakaszokon van vagy 1-1 db utas. 2 nagyobb település között lenne a logikus, egyrészt mert akkor mindjárt 2 nagyobb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!