Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jól látom a BKK oldalán, hogy...

Jól látom a BKK oldalán, hogy a H6-os HÉV hétvégéken csak fél óránként indul a Közvágóhídról?

Figyelt kérdés
Az összes többi HÉV sűrűbben, 10-15 percenként megy, a H6-os tényleg csak fél óránként hétvégén?

szept. 1. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

a gödöllői, csömöri is csak fél óránként megy (habár együtt a kettő cinkotáig ez tképpen negyed órás gyakoriságot jelent)

egyébként H6 mélyen a legszarabb hév-vonal.

szept. 1. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de mehetsz Volánbusszal is. Igaz Tököl és azon túl átszállásos, hacsak nem ragaszkodunk a Közvágóhídhoz, hanem Csepel autóbusz állomás is jó.
szept. 1. 13:39
 3/9 A kérdező kommentje:

#1:

Igen, együtt a H8-H9 negyed óránként indul az Örsről.

#2:

Én csak HÉV-ezni akarok egyet a H6-oson is (a többin már sokszor mentem), de ha ilyen ritkán jár, nem fogok vele menni, mert ha pont lekésem, azért fél óra várakozás sok.

szept. 1. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ne szórakozzunk már.

ha érdekel egy hév-vonal (vasútvonal, bármi), és szeretnél rajta utazni, akkor úgy tervezed az eljutást, hogy lehetőleg elérd a kiszemelt járatot.

ha ennek ellenére mégsem sikerül, akkor kb. 20 percig kell magad elfoglalnod (hisz ezek után nyilván kicsit hamarabb ott akarsz lenni a következő járatnál). és nem a pusztában. ott van szembe az obi meg pár kisebb üzlet, beugrasz egy kávéra, vagy csak nézelődni.

ha meg olyan nagyon nem érdekel, akkor tökmindegy, akkor nem csak a várakozás, de az utazás is elpocsékolt idő.

szept. 1. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:

#4:

Kb. 6 órám van összesen Pesten alkalmanként (vidéki vagyok, messze lakok Pesttől, sokáig tart az oda- és visszautazás), ebből ha csak várakozással eltelik fél óra, az nekem már sok. Egyébként voltam már a H6-os HÉV-en is, 3x is, egyszer Milleniumtelepig, egyszer Tökölig, és elmentem már Ráckevére is. De 3-nál SOKKAL többet voltam már a többi HÉV-en, ezért mennék még vele (egyedül is, mert az eddigiek anyukámmal voltak).

(mondjuk azt szerintem budapesti sem sok mondhatja el magáról, hogy utazott a BKK ÖSSZES kötöttpályás vonalán végállomástól-végállomásig, van amelyiken sokszor is)

szept. 1. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fú mire van idejük egyeseknek, pedig már elkezdődött az iskola....
szept. 1. 14:24
 7/9 A kérdező kommentje:

1) Szerintem meglepődnél, ha megírnám a koromat... :-)

2) Azért a teljes kötöttpályás hálózatot nem 2 hónap alatt utaztam be az egészet...

szept. 1. 14:28
 8/9 anonim válasza:
100%

Tegnap volt szerencsém zötyögni ezen a vonalon, 20 percenként jött, és olyan lassan haladt, hogy aszittem felvágom az ereimet.

Rohadmány meleg is volt, és az üléseket törpéknek tervezték, én meg 180 centi vagyok. Pusztító élmény volt

szept. 1. 15:07
 9/9 eddiboy ***** válasza:
100%
Én is bejártam az összes budapesti villamos és HÉV vonalat (troliból lehet, hogy van kimaradt szakasz, bár az is kötöttpályás, igaz, már nem mindenhol), sőt az ország szinte összes villamosvonalát is a tram-traint is beleértve. A kimaradt szakasz a miskolci 2-es villamos önálló szakasza, idén nyáron voltam Miskolcon, de nyáron a 2-es villamos nem járt.
szept. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

A H7 HÉV-pótlóbusz miért nem Csepel állomásig közlekedik a Szent Imre tér helyett?

Ennyi erővel indulhatna a Közvagóhídtól, mert a Boráros térig párhuzamosan ott van a 54, 55, 223E, 224, 224E 255E buszok, valamint a 2-es villamos?

HÉV-en lehet a kalauztól BANKKÁRTYÁVAL is jegyez venni?

Elsősorban a H6-rol lenne szó, ahol csak a Közvágóhídon, Dunaharasztin, Tökölön és Ráckevén van egyedül jegyautomata.

Ráckeveiek, vagy akik arrafelé ismerősök! Van e a "Közvágóhíd" és "Ráckeve" HÉV-állomásokon, illetve azokhoz közel / azok közelében ingyenes WC?

Ha nincs, akkor fizetős van? Ha fizetős sincs, akkor hol van a legközelebbi WC ezekhez a HÉV-állomásokhoz? Ugyanis ha jól tudom ez a leghosszabb viszonylat az összes BKK járat közül, közel 80 perc csak az oda út... És anyukámnak sűrűn kell WC-re mennie, így...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!