Jól látom a BKK oldalán, hogy a H6-os HÉV hétvégéken csak fél óránként indul a Közvágóhídról?

válasza:a gödöllői, csömöri is csak fél óránként megy (habár együtt a kettő cinkotáig ez tképpen negyed órás gyakoriságot jelent)
egyébként H6 mélyen a legszarabb hév-vonal.

válasza:#1:
Igen, együtt a H8-H9 negyed óránként indul az Örsről.
#2:
Én csak HÉV-ezni akarok egyet a H6-oson is (a többin már sokszor mentem), de ha ilyen ritkán jár, nem fogok vele menni, mert ha pont lekésem, azért fél óra várakozás sok.

válasza:ne szórakozzunk már.
ha érdekel egy hév-vonal (vasútvonal, bármi), és szeretnél rajta utazni, akkor úgy tervezed az eljutást, hogy lehetőleg elérd a kiszemelt járatot.
ha ennek ellenére mégsem sikerül, akkor kb. 20 percig kell magad elfoglalnod (hisz ezek után nyilván kicsit hamarabb ott akarsz lenni a következő járatnál). és nem a pusztában. ott van szembe az obi meg pár kisebb üzlet, beugrasz egy kávéra, vagy csak nézelődni.
ha meg olyan nagyon nem érdekel, akkor tökmindegy, akkor nem csak a várakozás, de az utazás is elpocsékolt idő.
#4:
Kb. 6 órám van összesen Pesten alkalmanként (vidéki vagyok, messze lakok Pesttől, sokáig tart az oda- és visszautazás), ebből ha csak várakozással eltelik fél óra, az nekem már sok. Egyébként voltam már a H6-os HÉV-en is, 3x is, egyszer Milleniumtelepig, egyszer Tökölig, és elmentem már Ráckevére is. De 3-nál SOKKAL többet voltam már a többi HÉV-en, ezért mennék még vele (egyedül is, mert az eddigiek anyukámmal voltak).
(mondjuk azt szerintem budapesti sem sok mondhatja el magáról, hogy utazott a BKK ÖSSZES kötöttpályás vonalán végállomástól-végállomásig, van amelyiken sokszor is)

válasza:1) Szerintem meglepődnél, ha megírnám a koromat... :-)
2) Azért a teljes kötöttpályás hálózatot nem 2 hónap alatt utaztam be az egészet...
Tegnap volt szerencsém zötyögni ezen a vonalon, 20 percenként jött, és olyan lassan haladt, hogy aszittem felvágom az ereimet.
Rohadmány meleg is volt, és az üléseket törpéknek tervezték, én meg 180 centi vagyok. Pusztító élmény volt

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem a 54, 55, 223E, 224E, és a HÉV-pótlók mellett felesleges a 2-es pótló.
Ennyi erővel indulhatna a Közvagóhídtól, mert a Boráros térig párhuzamosan ott van a 54, 55, 223E, 224, 224E 255E buszok, valamint a 2-es villamos?
Bármit írhattok.
Elsősorban a H6-rol lenne szó, ahol csak a Közvágóhídon, Dunaharasztin, Tökölön és Ráckevén van egyedül jegyautomata.
Ha nincs, akkor fizetős van? Ha fizetős sincs, akkor hol van a legközelebbi WC ezekhez a HÉV-állomásokhoz? Ugyanis ha jól tudom ez a leghosszabb viszonylat az összes BKK járat közül, közel 80 perc csak az oda út... És anyukámnak sűrűn kell WC-re mennie, így...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!