Melyik a kedvenc 4/6-os megállóhelyed és miért?

válasza:

válasza:

válasza:Egyik se. Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
A villamosmegálló nem kedvenc tartózkodási helynek való, hanem mert ott szállunk fel vagy le.
Eloszor is olyan embereknek szantam a kerdest, akik Budapesten elnek es rendszeresen kozlekednek 4/6-os villamossal. Szerintem egyaltalan nem mindegy, hogy hol varakozik az ember, milyen kornyezetben. Ezek mellett erzelmi okokbol is lehet valakinek egy megallo kedves (itt varta az elso szerelmet, ebben a megalloban volt a kedvenc reklamja, stb.)
Nekem a Jaszai Mari teri a kedvencem, kozel a Dunahoz es a Margitszigethez. Itt meg nem tamadt ram hajlektalan vagy barnabb boru illeto. Itt a legszebbek a hazak szamomra.
Ha valaki hulye kerdesnek talalja, akkor nem kell ra reagalni...

válasza:Ha olyan embernek szántad, aki budapesti, akkor azt a kérdésedben jelezhetted volna. De hogy válaszoljak is:
Nem vagyok budaoesti, de viszonylag gyakran járok ott. 90%-ban BKK-val.
4-6-os nem kedvenc, inkább a 2-es vonalon vagy a 19-esen vannak szép kilátással rendelkező megállók. pl. 2: Kossuth tér, Vígadó tér, 19: Szent Gellért - Műegyetem

válasza:A Király utca. 2017-2018 augusztusa körül lehetett. Éjszaka a megállóban többen is várakoztak. Ott állt egy fiatal (21-26 közötti) nagyon szép arcú és nagyon jó alakú, vékony, fekete hajú nagyon szexis lány, szoknya, fekete harisnya, piros rúzs, smink, eszméletlen kisugárzása, rezgése volt. Ennyire nőies nőt még nem igazán láttam. Látszott, hogy nem valószínű, hogy haza megy, inkább indult valahova. Talán éjfél vagy 1 óra lehetett. Azon tűnődtem, hogy vajon hová indulhat, és valami azt súgta, hogy nem buliba megy, hanem a szeretőjéhez. A szeretője pedig lehet, hogy idősebb, esetleg házas, szóval valami azt súgta, hogy inkognitó van a dologban. Akkor ez jutott eszembe.
Nem tudom miért, de a mai napig gondolok rá. Az Éjszaka Királynőjére.
Hogy ki volt Ő, és hova ment, már soha nem tudjuk meg. Talán, az örök emberi remény szimbóluma Ő, annak reménye, hogy mindnyájan keressük a boldogságot. A beteljesülést.
U.i:: A 4-6-os kocsmák sem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
sok jó közül lehet választani akinek kedve van leírhatja akedvenc vonatát is
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!