Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Falujába is bedugult a közleke...

Falujába is bedugult a közlekedés az iskolakezdéssel egy időben?

Figyelt kérdés

szept. 2. 07:19
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Én a nagyfaluban se találkoztam dugóval. 2x szülő volt rajtam kívül a bicajúton. Easy...
szept. 2. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Még a városban sem
szept. 2. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, mert reggel és koradélután szokásosan másodjáratok is voltak (egy helyett két busz indult, jött). Évek alatt kialakult, hogy a kisebb településeken – ahol nincs leszálló –, melyik megállóban áll meg mindkettő, melyikben csak az egyik, egymást kerülgetve.
szept. 2. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd zuhogó esőben.
szept. 2. 19:38
 5/5 Ragnor ***** válasza:
51%
Szerintem Falujában iskola sincs, mióta az usákok kivonultak és a tálibok kerültek hatalomra... /s
szept. 4. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Vitézy Dávidnak érdemes lenne Kuhár Bencét és Rikárit felvenni a minisztériumba PL:. államtitkárnak? Ők sokat segíthetnének neki egy...

Kuhár Bence például az elmúlt években egyszerű utasként bejárta az országot vasúttal, mindenkinél jobban ismeri a problémákat, hogy min kéne változtatni. Vitézy adná az elméleti tudást és szakértelemer, Kuhár pedig a gyakorlati tapasztalatot, a tanácsokat.

Ha újranyitnák a bezárt, kis kihasználtságú vasútvonalakat, akkor lenne értelme televonat rendszernek?

A kisebb forgalmú vonalakon szerintetek lenne értelme az igényvezérelt, televonatos rendszernek? A vonat csak akkor indulna el, ha az utas előre jelezte utazási szándékát, de ha 0 utas lenne a vonat nem indulna el, nem fogyna az üzemanyag és a sorompókat sem kéne...

Komárnóban (Észak-Komárom) igaz, hogy ingyenes a helyi közlekedés?

Csak szlovák állampolgároknak, vagy magyaroknak is?

Valakinél használható újra az IEMIG?

Kaptam egy emailt, hogy adjak meg új jelszót, amire arra következtetek, hogy ismét használható a MÁV IEMIG rendszere. Viszont bejelentkezni nem tudok és a jelszó megadását követően nem történik semmi visszaigazolás.Valakinél működik a rendszer vagy még csak most...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!