Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudnék Budapestről...

Hogyan tudnék Budapestről eljutni Marosvásárhelyig?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Vonattal. Jó hosszú az út. Én Marosvásárhelyről jöttem haza, hajnal fél egykor indult a vonat és 11-re érkeztünk meg. De a határnál sokat állt a vonat.
2014. máj. 7. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Busszal a Népligetből, vonattal a Keletiből, repülővel Lisztferihegyről.
2014. máj. 7. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Busszal az Orange ways társasággal, a jegy ár egy útra olyan 6-7 ezer az út pedig 9 óra, a busz éjszaka megy.

Repülővel Budapestről Wizzair közvetlen járat, a jegyek 8-9 ezer körül vannak (persze van drágábban is), viszont ez csak kézipoggyászt tartalmaz. Az út másfél óra.

Vonattal Budapest Keleti pályaudvarról napi egyszer megy közvetlen IC, ez a Hargita IC. Az út 10ó42p, és a vonat reggel indul este ér oda. Hazafelé úgyszint reggel indul és este ér Budapestre.

Összességében szerintem repülni lenne célszerű, gyors és közel ugyanazért az árért nem kell napokat zötykölődni. Ha nem akarsz repülni akkor a buszt azért javaslom, mivel éjszaka megy és végig alszod az utat. Viszont az Orange Ways nem az a full extrás buszos társaság. A vonat kényelmesebb a busznál, viszont nappal pokol lenne az a hosszú út.

2014. máj. 7. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk az OrangeWayst messze elkerülném, a kezdeti fényűzés után rövid úton a szakma legalja lett a cég.

Ízelítőül: [link]

2014. máj. 8. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha az éjszakai út a fontos, van éjszaka is vonat (Corona), de arról át kell szállni hajnalban, macerás. A Hargita IC-re viszont 5890 forintért már lehet jegyet kapni, egészen baráti ár.
2014. máj. 9. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!