Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Akik Nyíregyházáról szoktak...

Akik Nyíregyházáról szoktak utazni Budapestre, és az IC vonatot választják, melyik úton mennek Budapestre, ami Tokaj, Miskolcon át közlekedik vagy ami Debrecen, Szolnokon át közlekedik?

Figyelt kérdés
Mind a két irànyba a menetidő 3 óra Budapestig és a km távolság is ugyanannyi meg a menetjegy ,IC pótjegyel is ugyanannyiba kerül.

2015. jún. 30. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Debrecen, Szolnok, de csak azért, mert a Nyugatihoz közelebb van az albérlet :D
2015. jún. 30. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Általában Keleti. De most szept. 1-ig pótlóbusszal kell menni szerencsig, ott át kell szállni, az IC-re a keletiig.
2015. aug. 12. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Kör Intercity-vel lehet utazni Miskolcról Debrecenbe?

Mert ha beírom elvirára ezt az utat akkor egy kör ic-t se ad ki, viszont ha konkrétan rákeresek egyre akkor ott írja a menetrendben Miskolcot és Debrecent is.Például itt: Viszont ha csak Nyíregyházáig keresek akkor ott kiadja az összeset, de azt írja hogy Keletiből csak Nyíregyig megy.

Máshol is meg tudom venni a jegyet?

Debrecenből mennék Pestre személyvonattal, visszafelé (még aznap) IC-vel..olyat lehet csinálni hogy még reggel Debrecenben megveszem az IC-re a jegyet, hogy biztosan legyen helyem?

Hogy jutok el a Piactérre?

Debrecenbe az István utcáig visznek el kocsival,onnan kell eljutnom a Piac utcára a Belga étterembe.Hogy a legegyszerűbb busszal?Bocsi a tudatlanságért,de teljesen idegen környezet nekem Debrecen

Csak Debrecenben lehet 15 napon belul befizetni a DKV buntetest?

Ma megbuntetett a DKV mert nem volt ervenyeditve a jegyem. Soha nem utaztam meg villamoson, nem tudtam hogy lyukasztas nelkul nem ervenyes. Irtam kervenyt a DKVnak h tekintsenek el a buntetestol, de nem hiszem h el fognak. Vegul is tudom h en voltam a hibas. DE A...

Debrecen-Hajdúszoboszló havi bérlet lehetőség?

Van-e lehetőség buszra vagy vonatra havibérletet venni Debrecen és Hajdúszoboszló között, ha igen mennyibe kerül?

Debrecenben, hogyan lehet eljutni a Vasút Állomástól a Repülőtérre?

Honnan indul a busz, és délelőtt folyamán hány órakor 10-12 óra között?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!