Akik Nyíregyházáról szoktak utazni Budapestre, és az IC vonatot választják, melyik úton mennek Budapestre, ami Tokaj, Miskolcon át közlekedik vagy ami Debrecen, Szolnokon át közlekedik?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert ha beírom elvirára ezt az utat akkor egy kör ic-t se ad ki, viszont ha konkrétan rákeresek egyre akkor ott írja a menetrendben Miskolcot és Debrecent is.Például itt: Viszont ha csak Nyíregyházáig keresek akkor ott kiadja az összeset, de azt írja hogy Keletiből csak Nyíregyig megy.
Debrecenből mennék Pestre személyvonattal, visszafelé (még aznap) IC-vel..olyat lehet csinálni hogy még reggel Debrecenben megveszem az IC-re a jegyet, hogy biztosan legyen helyem?
Debrecenbe az István utcáig visznek el kocsival,onnan kell eljutnom a Piac utcára a Belga étterembe.Hogy a legegyszerűbb busszal?Bocsi a tudatlanságért,de teljesen idegen környezet nekem Debrecen
Ma megbuntetett a DKV mert nem volt ervenyeditve a jegyem. Soha nem utaztam meg villamoson, nem tudtam hogy lyukasztas nelkul nem ervenyes. Irtam kervenyt a DKVnak h tekintsenek el a buntetestol, de nem hiszem h el fognak. Vegul is tudom h en voltam a hibas. DE A...
Van-e lehetőség buszra vagy vonatra havibérletet venni Debrecen és Hajdúszoboszló között, ha igen mennyibe kerül?
Honnan indul a busz, és délelőtt folyamán hány órakor 10-12 óra között?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!