Hogyan tudnék a Szalki-szigetről átjutni a Duna túlpartjára, hogy ne kelljen lemennem a PEntele hídig?
Figyelt kérdés
Lesz a Rockmaraton és Tasson lenne szállásom, de oda nem visz fesztiválbusz és az utolsó menetrendszeri busz túl korán, az első meg túl későn indul.2016. júl. 2. 23:06
1/6 anonim válasza:
Tömegközlekedéssel szerintem máshogy esélytelen. Vagy tedd át a szállást, vagy pedig figyeld az oscar telekocsit, hátha valaki felteszi, hogy kocsival megy. Nincs jobb ötletem.
2/6 anonim válasza:
Kb. sehogy, miért nem Dunaújvárosban szállsz meg?
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs okostelefonom, tehát ez kilőve. Azért köszi. Majd elég sör után teleportálok.
2016. júl. 2. 23:23
4/6 A kérdező kommentje:
Szállnék én ott is, de a barátnőméknek ott van nyaralójuk.
2016. júl. 2. 23:24
5/6 anonim válasza:
Esetleg taxi, ha van arrafele, vagy stoppolás, de ebben az esetben előre készíts táblát.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha taxival megy, az többe fog kerülni, mint maga a fesztivál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!