Cukrász szakma előnyei hátrányai?
Figyelt kérdés
Aki a szakmában dolgozik és belelát, tudna mesélni pro es kontra dolgokat róla?
Gondolkozok a kitanulásán, és jó lebne tudni, hogy érdemes-e ilyenbe belekezdenem...
Köszönöm!
2021. jún. 1. 22:04
1/1 anonim válasza:
Nekem ismerősöm cukrász, azt mondja, sokat kell állni, cipekedni, és sok a por, ami a tüdőbe juthat. Hétvégén is lehet munka, és különösen az ünnepnapokon, amikor más otthon van, mert akkor vesznek ugye sütiket tortákat főleg. Pl. karácsony, húsvét.
Minden héten ugyanaz a program, van tésztás nap, akkor tésztát kell gyúrni, stb. kicsit monotonnak hangzik.
Viszont ha marad süti, hazaviszi a családjának, és a dolgozók is tudnak bent enni. Ki lehet élni a kreativitásod a különféle tortákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!