Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Cukrász szakma előnyei hátrányai?

Cukrász szakma előnyei hátrányai?

Figyelt kérdés

Aki a szakmában dolgozik és belelát, tudna mesélni pro es kontra dolgokat róla?

Gondolkozok a kitanulásán, és jó lebne tudni, hogy érdemes-e ilyenbe belekezdenem...

Köszönöm!


2021. jún. 1. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem ismerősöm cukrász, azt mondja, sokat kell állni, cipekedni, és sok a por, ami a tüdőbe juthat. Hétvégén is lehet munka, és különösen az ünnepnapokon, amikor más otthon van, mert akkor vesznek ugye sütiket tortákat főleg. Pl. karácsony, húsvét.

Minden héten ugyanaz a program, van tésztás nap, akkor tésztát kell gyúrni, stb. kicsit monotonnak hangzik.

Viszont ha marad süti, hazaviszi a családjának, és a dolgozók is tudnak bent enni. Ki lehet élni a kreativitásod a különféle tortákkal.

2021. jún. 2. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!