Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik az a munka ami magas...

Melyik az a munka ami magas tudást igényel de cserébe jó a fizetés, nagyrészt egyedül tudnék dolgozni és lenne időm mellette tanulni illetve egyéb hobbikat űzni?

Figyelt kérdés

Szeretek dolgozni, egyetem előtt állok, és ehhez egy matek emeltet csinálnék fizika közép mellé, és ha lehet ezzel kapcsolatos szakra mennék tovább. Viszont eddig csak fizikai munkát végeztem, ebben már van tapasztalatom és egész jól is fizet (tavaj végeztem gimiben, egyetem előtt kihagytam egy évet mert kell még egy emelt) viszont annyira lefáraszt testileg és szellemileg is, hogy utána semmi kedvem és energiám bármi hasznosat csinálni.

Nem megy rosszul ez a két tantárgy, még az is lehet, hogy államilag támogatottra felvesznek, de közel sem vagyok annyira jó, hogy ösztöndíjra jogosult legyek.

Emelett videótszerkesztek egy ismerősömnek, abból van egy alapfizetésem, ami kicsit unalmas de legalább mellette van időm készülni az érettségire, de bőven nem elég arra, hogy eltartsam magamat és emelett félretegyek. Nincs semmi függőségem, nem költök feleslegesen, nem iszok és bulikba sem járok el, jelenleg egy nagyszülőmnél élek és őt támogatom anyagilag ahol tudom.

Az utóbbiakban az egyetemmel kapcsolatban is elbizonytalanodtam pénzügyi szempontból, a szüleim támogatnak kis mértékben de nem vagyok hajlandó pénzt kérni tőlük ehhez.

Őszíntén nem is szeretnék olyan munkát amiből meggazdagodnék, hanem amiből annyira ellennék, hogy ne kelljen a pénz miatt aggódnom folyton.

Teljesen eltértem az eredeti kérdéstől de jól esett leírni. Ha valaki tud válaszolni a címben leírt kérdésre illetve ha lenne bármi tanácsa a leírtakkal kapcsolatban akkor mindkettőt szívesen fogadom, előre is köszönöm!

dec. 11. 13:47
 1/7 A kérdező kommentje:
20/f vagyok ezt kifelejettem
dec. 11. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Informatikus
dec. 11. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatod előre, hogy mennyi ösztöndíjat kapsz. Ha nem kapsz, az azt jelentené, hogy az egyetemet talán nem is tudod elvégezni, olyan gyenge vagy.
dec. 11. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Jogos teljesen, egy próbát mindenképpen megér, jelentkezek az idei vizsgaidőszakban, ha nem működik pénzügyileg akkor maximum abbahagyom
dec. 11. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Informatikus nem egyedül dolgozik.
dec. 12. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 de, dolgozhat egyedül is
dec. 12. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Hallgatlak, mesélj hogy működik egy Scrum csapat.
dec. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!