Erősen diszkalkuliásan el lehet végezni a szociális munka szakot egyetemen?

Én jogon vagyok, és van 1-2 számolós tárgyam, de ne ijesszen meg, mert nagy 0 az egész.
Ilyenek vannak pl.: Közgáz-> Játékból meglett az egész. Nálunk kb mindenki minimum négyes lett. Alapdolgokat kellett bemagolni, meg pár képletszerűséget, de már semmire nem emlékszem, annyira nem érdekelt, pedig jeles lettem.
Statisztika-> Sima súlyozott/súlyozatlan átlagszámítás, szórás, asszimetria szám. Kb 4 db képletet kellett megtanulni. Jeles lettem.
TB jogon inkább elmélet van, elvégre nem te leszel az, aki az OEP-nél fog ülni, és számolni fogsz.
Informatika -> Sima excelezés, meg kettes-tizenhatos számrendszerek voltak, kb kilencedikes tananyag.
Én matek érettségin megbuktam, ezekből meg mind jeles lettem, szóval hidd el, el nem jelentene semmit a diszkalkuliád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!