Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az érettségit hány perccel...

Az érettségit hány perccel hamarabb lehet beadni ha elkészültem?

Figyelt kérdés
30 perc rémlik de nem vagyok benne biztos
máj. 4. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal beadhatod ha elkészültél és mehetsz haza. Én volt már, hogy 9kor kezdtünk és 10 órakor már vonaton ültem. A kettes meglett, többet ha órákat ülök felette se tudtam volna kihozni.
máj. 4. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a matek volt ilyen. Kezdtünk negyed 9 után és negyed 10-kor már kész voltam vele. Unatkoztam, beadtam.

Egyik évfolyamtársamnak ígértem, hogy megvárom... így hazamentem, lezuhanyoztam, átöltöztem, visszamentem a suliba és még akkor kezdtek csak kiszállingózni a többiek (egy része).

máj. 4. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Annyi van, hogy a vége felé már azt mondják, inkább várd ki a végét, hogy ne az legyen, hogy az utolsó fél órában percenként adja be valaki folyamatosan zavarva azt, aki még dolgozik. Ezt majd elmondja a felügyelő tanár, de tényleg valami olyasmi, hogy az utolsó 20-30 percet már inkább üljétek ki nyugton.
máj. 4. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Asszem emelt angolt kb félidőben adtam be (95% lett szóval nem csak feladtam)
máj. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!