Budapesti egyetemisták, ti hol szerettek tanulni?

válasza:Itthon.
(Értem a kérdésedet, de nem mindenkinek kellett költöznie ahhoz, hogy Budapesten lehessen egyetemista.)

válasza:

válasza:

válasza:Ez amúgyyyy tetszik!
Milyen jó dolog az országbérlet:)

válasza:A vonaton én is szeretek, mert a suhanó táj inspirál.
Egyébként vannak kedvenc helyeim az egyetemen, például bizonyos épületek, ahova kevesebben járnak. Ott is mindig az ablak melletti asztalokat foglalom el, hogy kinézhessek, ha kell valami új ötlet. Ilyenkor leginkább tervezést, kreatív rajzot, műszaki rajzot csinálok, vagy átgondolom, hogy hogyan számoljak ki valamit.
Otthon pedig bekapcsolok egy jó zenét, és alkotok.
Kávézóba akkor megyek, ha formázni kell dokumentációt, kutatni kell infót, adatokat behelyettesíteni, exelezgetni, fordítgatni, írni szakdolgozatot már meglévő adatokkal..., ilyenkor nem zavar a zene, örülök, hogy a monotonitás mellett megy a zsongás körülöttem, és időnként szükségem van cukorbombára egy süti képében.
Ha visszanézek előadásokat és azokat kell megtanulnom, akkor legszívesebben otthon vagyok, mert csend van, és körbepakolhatom magam a jegyzeteimmel, szortírozva aszerint, hogy mik tartoznak össze.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!