Én is bajba kerülhetek, ha kiderül, hogy én javítottam néhány általános iskolai matek dolgozatot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ezzel akkor lenne csak baj, ha ezáltal az értékelés szubjektívvé válna. Ez viszont könnyen ellenőrizhető a kijavított dolgozatok áttekintésével.
Azonban ha alaposan értékelted a dolgozatokat, ráadásul a végső osztályozást nem is te tetted meg, jó eséllyel nem sérült az objektív értékelés, akkor a kispista is javíthatja a dolgozatot. Ráadásul egy matekdogáról beszélünk, ahol elég egzakt értékelési eljárások vannak (esetleg ami gond lehet egy "nem pedagógusnak" az a következményhibák figyelése és értékelése), egy magyar esszénél már "lehetnek gondok" más által tett értékeléssel és az objektivitással. De így...
Általános iskolától kezdve, középiskolán át, egyetemig mindenhol javítottunk "saját" dolgozatokat is. Sőt, középsuliig bevált gyakorlat volt egy-egy dolgozat után, hogy elő a piros tollat, cseréld ki a padtársaddal, és végigmegyünk a dolgozaton, mindenki javítsa a szomszédét. Még "központi" témazárókat is javítottunk így!
Az amire készülsz az kicsinyes bosszú újracsomagolva.
Ettől neked jobb nem lesz, így már a relevanciája is kérdés.

válasza:Elöször is, ezzel nem tett a párod semmi kifogásolható dolgot, hiába árulkodnál.
Másodszor milyen ember vagy, hogy le akarod járatni ok nélkül?

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!