Mennyire van igény általános iskolai kémia-fizika-biológia tárgyakból online magántanárra?
Figyelt kérdés
Superprof oldalon rengetegen hirdetik magukat, mennyire nehéz diákokat szerezni így?dec. 2. 23:05
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem már egyre kevésbé. Én most végeztem az egyetemen, az első éven még mentem tanár hoz matekból meg más tárgyakból, most utolsó félévben csak AI.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Sajna eléggé felhígult az egész, most már pl. rákeresel, hogy fizikatanár 90%-ban nem is fizikatanárokat ad, hanem mindenféle mérnökinformatikusokat, meg olyan embereket, akiknek diplomájuk sincs, de 2 éve érettségiztek, és becsszó nagyon megy nekik a fizika... Sok tanár meg csak általános iskolásokat vállal. Ami továbbra is elég ritka, az az emelt érettségire felkészítés, de úgy, hogy az adott tanár vizsgáztat is emelt szinten, nem csak úgy fel akar készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!