Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azért nem kaptam aláírást,...

Azért nem kaptam aláírást, mert kivételes tanulmányi renden vagyok ezen a féléven, vagy senkinek nem írnak?

Figyelt kérdés

Csak a jegyeket kaptam meg.

BGE

dec. 16. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
jEGY NINcs aláírás nélkül.
dec. 16. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:
De most nem írták be a Neptunba.
dec. 16. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Mit nem írtak be?
dec. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Hogy néz ki az egyéni tanrend? És a kivételes tanulmányi rend?

Foszkon lehet-e kérelmezni? A tananyag hogy kerül át adásra? Milyen esetekben lehet kérvényezni? Mondjuk hosszantartó betegség, terhesség, vagy ha valaki kisgyerekkel marad otthon és ilyen formában szeretné végezni? Mindent ami jellemzi írjatok le légyszi. Amúgy...

Kivételes tanulmányi rendet lehet kérni személyiségzavar miatt?

Ilyen indokkal a Szegedi egyetemen engedélyeznének egyéni tanrendet? Évek óta járok oda, viszont sokszor nem tudok elmenni a gyakorlatokra, vizsgákra, meg napokig van, hogy otthon vagyok és onnan nem jövök ki egykönnyen. Még ételért sem a hűtőig.

Mi a különbség az egyéni tanrend és a kivételes tanulmányi rend között?

Eddig azt hittem, a kettő ugyanaz, de az ELTE BTK TVSz-ében említik, hogy két különböző dologról van szó. Munka mellett szeretnék tanulni, de csak nappali tagozaton tudok államilag támogatott képzésre felvételizni. A kérdés az lenne, hogy a kettő közül melyiket kéne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!