Azért nem kaptam aláírást, mert kivételes tanulmányi renden vagyok ezen a féléven, vagy senkinek nem írnak?
Csak a jegyeket kaptam meg.
BGE
Kapcsolódó kérdések:
Foszkon lehet-e kérelmezni? A tananyag hogy kerül át adásra? Milyen esetekben lehet kérvényezni? Mondjuk hosszantartó betegség, terhesség, vagy ha valaki kisgyerekkel marad otthon és ilyen formában szeretné végezni? Mindent ami jellemzi írjatok le légyszi. Amúgy...
Elsősorban BGE érdekelne.
Ilyen indokkal a Szegedi egyetemen engedélyeznének egyéni tanrendet? Évek óta járok oda, viszont sokszor nem tudok elmenni a gyakorlatokra, vizsgákra, meg napokig van, hogy otthon vagyok és onnan nem jövök ki egykönnyen. Még ételért sem a hűtőig.
Eddig azt hittem, a kettő ugyanaz, de az ELTE BTK TVSz-ében említik, hogy két különböző dologról van szó. Munka mellett szeretnék tanulni, de csak nappali tagozaton tudok államilag támogatott képzésre felvételizni. A kérdés az lenne, hogy a kettő közül melyiket kéne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!