10 hónapos rendőrjárőr képzés fizika felvételi?

válasza:

válasza:Komolyan veszik úgyhogy gyúrj rá.
Reggelente leviszik őket futni és állóképesség is kell a munkához.
Teljesen egyértelmúen ki van téve a honlapon is hogy mi a feltétel a fizikaihoz arra szépen fel tudsz készülni és azt utánna szinten tartani.
További kérdések:
Sokan riogatnak azzal, hogy ez egy „büfészak”, és a BGE-s diplomával (korábbi BGF) esélytelen elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Szerintetek tényleg ennyire rossz a helyzet, vagy van benne túlzás? Mennyit nyom a latban, hogy a kezemben van egy felsőfokú angol és egy...
Hivatalosan nincs megerősítve, de már több helyről hallottam ezt. Tanártól, iskolavezetőtől is hallottam, hogy bizony az őszi érettségi nehezebb. Ez azért gáz, mert őszre halasztottam az egyik érettségimet, de ezek szerint várhatok tavaszig. Most akkor mi a...
Tavaly végre sikerült befejeznem az egyetemi szakot, és jelenleg dolgozom. Jelenleg eszem ágában sincs visszamenni abba a közegbe, nagyon jól elvagyok. Azonban még mindig kapok értesítőket a szakestekről, meg hogy ezt töltsem ki meg azt töltsem ki. Az emailek feladója...
24 éves lány vagyok közgazdasági BSC diplomával kézben. Barátom pakisztáni, 5 éve együtt vagyunk. Ő is most végzett egyetemi tanulmányaival és leendő állása miatt mindenképpen én költöznék ki (amit egyáltalán nem bánok, nagyon megtetszett az ország) és házasság is már...
Elég elméleti és alapozó jellegű egy emelt szintű érettségi, de mit mondanál, milyen gyakorlati kompetenciákat ad ez a két tárgy, milyen alkalmazási szint várható el attól, aki emelt szinten leérettségizett? Tudsz mondani példákat a tananyag gyakorlati alkalmazására?
Érdekelne szerintetek a mai előadók és azok szerzeményei, vagy politikai események (nem csak a rendszerváltás), hogy lesznek jelen a könyvekben. Mennyire lesznek úgymond “homályosítva” egyes történések? Mikor kerül be a Rendszerbontó nagykoncert, vagy bármi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!