Efelvin egyetemi jelentkezesnel ha benne van a rendszerben a nyelvvizsgam akkor nem kell feltoltenem rola a bizonyitvanyt?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tavaly sikerült az emelt angol érettségim 60% felett, és a nyelvvizsgát úgy kaptam meg hogy az érettségi bizonyítványban van bele írva hogy "Angol nyelvből középfokú (B2)komplex típusú államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvánnyal egyenértékű okiratnak minősül." Akkor...
Elméletileg csak az adatait kell megadni, de nem találom hol. Ha hozzá szeretném adni, akkor csak beszkennelt dokumentumot enged feltölteni.
Február 15-én lejár a jelentkezés, azonban a nyelvvizsga bizonyítványom csak később fog megérkezni. A felvin csak dokumentumpótlásról (középiskolai bizonyítvány, érettségi) írnak, arról nem találtam tájékoztatást, hogy esetleg lesz-e lehetőség majd a nyelvvizsga beírására és feltöltésére?
Azt írja, hogy a digitalizálás bármilyen formában történhet, nekem windows phone-m van, fényképeztem, és van olyan alkalmazás, amely pdf-be konvertálja, és jól olvashatóvá szerkeszti. Ezzel csináltam, és feltöltöttem. Egyébként csak annyi a lényege, hogy olvasható...
Elküldtem postán a jelentkezésemet, de nem csatoltam a nyelvvizsgám és a bizonyítványom másoltatát.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!