Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Efelvin egyetemi jelentkezesne...

Efelvin egyetemi jelentkezesnel ha benne van a rendszerben a nyelvvizsgam akkor nem kell feltoltenem rola a bizonyitvanyt?

Figyelt kérdés
Honlapon ugy ertelmezem, hogy nem kell, de hallottam olyat is, hogy fel kell mindenkepp. Vagy abbol baj nem lehet, ha feltoltom mindenkepp?

febr. 10. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Ha látod a jelentkezésnél, akkor nem kell.
febr. 11. 15:20
 2/2 anonim válasza:
Nem, nem kell. Automatikusan bekerül a rendszerbe.
febr. 12. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok kicsit segíteni az egyetemre való jelentkezésben egy pöppet?

Tavaly sikerült az emelt angol érettségim 60% felett, és a nyelvvizsgát úgy kaptam meg hogy az érettségi bizonyítványban van bele írva hogy "Angol nyelvből középfokú (B2)komplex típusú államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvánnyal egyenértékű okiratnak minősül." Akkor...

E-felvételiben hogy tudok nyelvvizsgát hozzáadni a jelentkezésemhez?

Elméletileg csak az adatait kell megadni, de nem találom hol. Ha hozzá szeretném adni, akkor csak beszkennelt dokumentumot enged feltölteni.

A felvételi jelentkezési határidő után lesz lehetőség nyelvvizsga feltöltésére?

Február 15-én lejár a jelentkezés, azonban a nyelvvizsga bizonyítványom csak később fog megérkezni. A felvin csak dokumentumpótlásról (középiskolai bizonyítvány, érettségi) írnak, arról nem találtam tájékoztatást, hogy esetleg lesz-e lehetőség majd a nyelvvizsga beírására és feltöltésére?

Ha fényképezem az érettségi bizonyítványom, és a nyelvvizsgám, azt elfogadják jelentkezéskor dokumentumként?

Azt írja, hogy a digitalizálás bármilyen formában történhet, nekem windows phone-m van, fényképeztem, és van olyan alkalmazás, amely pdf-be konvertálja, és jól olvashatóvá szerkeszti. Ezzel csináltam, és feltöltöttem. Egyébként csak annyi a lényege, hogy olvasható...

Mit kell tenni, ha nem csatoltam?

Elküldtem postán a jelentkezésemet, de nem csatoltam a nyelvvizsgám és a bizonyítványom másoltatát.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!