A Budapesti Bercsényi Miklós Technikum/szakgimmnaziumrol szeretnek többet tudni SOS-be. Inkább a környezetvédelmi szakrol de aki oda jár/jart legyszi. Megeri oda menni?
Kapcsolódó kérdések:
Kb negyedórás sétatáv vagy egy kis tömegközlekedés még oké, csak ne legyen NAGYON messze a BME-től. Már próbáltam az Allee-ban lévő üzletet, és a Móriczon lévő Minicopy-t is. Mindkettő esetben átraktam a dokumentumot fekete-fehérbe, hogy ellenőrizzem, hogy fog...
Most hogy az egy főre jutó kereset 145000 Ft lett a határ hogy ne kapjak mínusz pontot így nem fog megnőni a ponthatár? NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!
Építészként elsőéves leszek, és aggódom a pályázat eredményének késői kihirdetése miatt. Szociális alapon nem igazán van esélyem. Az eddigi évek alapján számíthatok arra, hogy elég lesz a pontom? Ti mihez kezdenétek? Albérletet ilyen bizonytalan szándékkal nem...
8. Osztalyos vagyok es azt a sulit nezegetem. Nem voltam olyan jo tanulo 7.ben, kb 4es volt az atlagom, azzal felvennenek ha a felveteli jol sikerulne?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!