Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Barber vállakozás nyitása?

Barber vállakozás nyitása?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy egy egyszerű barber tanúsítvánnyal (NEM bizonyítvány) lehet-e érettségi nélkül vállalkozást indítani és dolgozni benne? Próbáltam utána nézni de nem találtam hogy mihez van kötve ez, hátha itt valaki tudja.

márc. 6. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Nem elég.

Fodrászat tev kört kell felvenni, ami szakképesítéshez kötött, a tanúsítvány szakképesítést nem igazol.

márc. 6. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
27%
Ez mekkora barbár dolog lenne!!!
márc. 6. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, csak a barber tanfolyam kell. Es nagyon meg is eri, max fel ev mulva netto 1 milliot siman meg tudsz csinalni havonta.
ápr. 9. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Elvégezett BsC után, hogyan tudnék két extra tárgyat teljesíteni MsC bemeneti követelmeny miatt?

Esetleg jelentkezzek egy új BsC-re csak ez a két tárgy miatt(pénzügy, számvitel), vagy milyen megoldás létezhet? Mérnökként ez a két tárgy követelmény a vállalkozás fejlesztés MsC-re jelentkezéshez.

Szerintetek megèri kozmetikusnak tanulni 2022-ben?

Egy saját vállakozáson gondolkodom. A pènz nem szab gátat, a szakma èrdekel. Vagy mi az amiben most pènz van?

BGE Vállakozásfejlesztési mesterszak tapasztalatok?

Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik Vállakozásfejlesztési mesterképzést végeznek/végeztek. Sok helyen írják, hogy büfészak, valamint hogy kevésbé piacképes, így nem tudom eldönteni, hogy mit is gondoljak. Nektek hogy tetszik? Mennyire nehéz, milyenek az oktatók, a...

Milyen vállakozást nyitnál?

Régebben volt ilyen házink, egy összeg(kb. 1 millió ft) és ebből kellett vállakozást nyitnunk. Kíváncsi vagyok ki mibe vágna bele?!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!