Melyik netes matek tanulós oldal a legjobb?
Közepes vagyok matekból 10. osztályban, és szeretném a matekomat fejleszteni, mert fel szeretném venni emeltre. A magántanár annyira nem opció, mert túl drága, és időigényes, én meg már a 7.,8. órára fáradt vagyok ahhoz, hogy még hozzá is menjek suli után.
Esetleg a matekoázisról tudna valaki véleményt írni? Az emelt matek csomagjuk érdekelne. Azt néztem ki magamnak, és a honlapján is sok jó értékelés van róla, csak nem tudom, hogy valódiak-e.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Van olyan mester képzés, amire érdemes menni? A pénzügyre gondoltam, ezen kívül még merre érdemes elindulni?
Károlin a pszihológia MA felvételi vizsga mennyire nehéz? Mire kell készülni? Köszi a válaszokat!😊
Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, tudom hogy nehéz bekerülni, de akinek sikerült, hogyan, és utána mennyire volt nehéz, felnőttként, munka mellett, sok év tanulás kihagyás nélkül, szinte nulláról elvégezni. Főleg 30+ korosztály érdekel.
Sziasztok! Egy 7 féléves mérnökinformatikus képzést csinálok a Széchenyi István Egyetemen. Fejembe vettem, hogy egy félévvel szeretném korábban befejezni. Egyik szaktársam szerint ezt nem lehet, mert az államilag támogatott képzések miatt nem engedi az intézet. Infót...
Családi nyomásra elkezdtem a jogász szakot, 2 félévet csúsztam is, most vagyok negyedéves. Az első évtől azt érzem, hogy az egész egy szenvedés, nem nekem való, nem érdekel. Azok a tanárok, akikkel közelebbi, közvetlenebb a kapcsolatom, ők is kérdezték már, hogy én mit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!