Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik netes matek tanulós...

Melyik netes matek tanulós oldal a legjobb?

Figyelt kérdés

Közepes vagyok matekból 10. osztályban, és szeretném a matekomat fejleszteni, mert fel szeretném venni emeltre. A magántanár annyira nem opció, mert túl drága, és időigényes, én meg már a 7.,8. órára fáradt vagyok ahhoz, hogy még hozzá is menjek suli után.

Esetleg a matekoázisról tudna valaki véleményt írni? Az emelt matek csomagjuk érdekelne. Azt néztem ki magamnak, és a honlapján is sok jó értékelés van róla, csak nem tudom, hogy valódiak-e.

márc. 24. 08:42
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Khan Academy esetleg..?
márc. 24. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
nem tudom melyik csomagot érted, 10.-es emelt csomag nincs
márc. 24. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy meg felesleges szerintem. A matek, hogy menjen, csinálnod kell. Előszeded az órán megoldott feladatokat, megpróbálod megoldani magad. Ha megy, örülsz, ha nem megy, kiderül a hiányosság, utánajársz: tanár, AI, internet. Feladatmegoldással lehet fejlődni csak, mert neked kell kigondolni mi legyen a következő lépés, és miért. Ha csak videókat nézel, és mások megoldásait, ez kimarad, semmi haszna nem lesz, mert úgyis elfelejted előbb-utóbb.
márc. 24. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem 10.es emelt csomag, hanem sima emelt csomag. Nem is tufom hogy raktad össze, a két mondatrész tök messze áll egymástól
márc. 24. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
ha beledöglök se találok ilyet, és már meguntam azt a hülye oldalt böngészni a 200 csomagjukat, el nem lehet rajta menni, hogy mégis mi van benne
márc. 24. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mateking.hu jó (fiam használja), a többiről nem tudok nyilatkozni.
márc. 24. 17:30

További kérdések:

Milyen irányba érdemes továbbmenni, ha az adózás érdekel, és a számvitelt ki nem állhatom?

Van olyan mester képzés, amire érdemes menni? A pénzügyre gondoltam, ezen kívül még merre érdemes elindulni?

Károli pszichológia MA Felvételi ?

Károlin a pszihológia MA felvételi vizsga mennyire nehéz? Mire kell készülni? Köszi a válaszokat!😊

SZTE Pszichológia - levelezőn, felnőttként?

Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, tudom hogy nehéz bekerülni, de akinek sikerült, hogyan, és utána mennyire volt nehéz, felnőttként, munka mellett, sok év tanulás kihagyás nélkül, szinte nulláról elvégezni. Főleg 30+ korosztály érdekel.

Képzés befejezése előbb ?

Sziasztok! Egy 7 féléves mérnökinformatikus képzést csinálok a Széchenyi István Egyetemen. Fejembe vettem, hogy egy félévvel szeretném korábban befejezni. Egyik szaktársam szerint ezt nem lehet, mert az államilag támogatott képzések miatt nem engedi az intézet. Infót...

Folytatnátok így a jogász szakot?

Családi nyomásra elkezdtem a jogász szakot, 2 félévet csúsztam is, most vagyok negyedéves. Az első évtől azt érzem, hogy az egész egy szenvedés, nem nekem való, nem érdekel. Azok a tanárok, akikkel közelebbi, közvetlenebb a kapcsolatom, ők is kérdezték már, hogy én mit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!