Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi az elsősegély vizsga menete?

Mi az elsősegély vizsga menete?

Figyelt kérdés
ápr. 29. 02:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Húzol egy tételt, elmondod, utána vmilyen gyakorlat, megcsinálod.

Ha (nem ronda) lány vagy, mindenképp átmész, az előttem lévő lány a bábú hasát nyomkodta mesterséges légzésnél, az elméletit nem tudta, de átengedték.

máj. 3. 07:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szepen:)
máj. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Kicsit parázom az elsősegély vizsgától, tudnátok adni tippeket? Mi a menete?

Sziasztok! B kategóriás eü vizsgához a jövőhéten fogok időpontot kérni, forgalmit 2 hete tettem le, viszont kicsit parázom az EÜ vizsgától. Mik a tapasztalataitok? Olvastam hideget meleget, baráti körben szintén vegyesek a tapasztalatok.

Hogy néz ki az elsősegély vizsga menete?

Ami fix, az a betegvizsgálat, az újraélesztés menete, illetve a stabil oldalfektetés. Megvolt az oktatás, és megkaptam emailbe a tananyagot is. De hogy néz ki élőben a tételek bemutatása? Pl. az "A" tételsor 6.kérdése: "Elromlott egy jármű, az út szélén áll. A...

Mi az elsősegély vizsga menete most 2021-ben?

esetleg ha valaki volt közületek vizsgázni mostanság, az tudna mesélni, hogy milyen volt, mit húztál, mit mondtál el belőle stb? illetve ha pl valami olyan tételt húzok, ahol a vérzésekről van szó, akkor azt be is kell mutatnom vagy elég ha elmondom? (ezt azért ugye...

Hogy néz ki az elsősegély vizsga menete?

Debrecenbe mennék tanfolyamra, nincs is vele baj, de a vizsga, hogy néz ki? Miből áll, mi a menete? Hányan mennek be, kiken kell és mit csinálni? Az nem baj ha idegennel hívnak be? És most a vírus alatt, hogy működik a vizsga?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!