Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Debreceni orvosi egyetemen...

Debreceni orvosi egyetemen vannak négerlány hallgatók?

Figyelt kérdés

máj. 6. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Fiúk és lányok is, nem is egy.
máj. 6. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
negerek nincsenek, csak feketék
máj. 7. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Az orvosi egyetemen mennyire lényeges a matek?

Sajnos nagyon gyér alapjaim vannak, eléggé döcögősen megy a matek, nehéz elsajátítanom egy-egy tananyagot. Biológiából nagyon jó vagyok, kémiával is rengeteget foglalkozom, bár még a számításokhoz nem jutottam el. Mennyire lehet kiesni egyetemről a matek miatt, ill....

Szerintetek melyik szakmát válasszam orvos és egészségtudományon belül?

Tovább tanulás előtt állok,és mindenképpen egészségügyi irányba szeretnék menni.Szakok amik érdekelnek és szóba jöhetnek:dietetikus,népegészségügyi ellenőr,dentálhigiénikus,egészségügyi szervező,orvosi diagnosztikai analitikus(optometria) Az nem baj,ha sokat kell...

Milyen a Debreceni Egyetemen az elsőéves anatómia vizsga felépítése, nehézsége?

Arra lennék kíváncsi, hogy akinek minden demonstrációja bent maradt, az mivel kezd és mikor,tehát a szövettan vagy az embriológia van hamarabb, illetve anatómia vizsgán hol kell vizsgáztatót húzni? Kik a "jó" vizsgáztatók, illetve emberségesebbek, mint az évközi...

A debreceni orvosi egyetemen az orvoshallgatók ugye tankönyvből is tanulnak?

Ha igen milyen könyvekből tanulnak ugy ertem mi a cimuk?

Orvosi egyetemen szükség van függvénytáblázatra?

Nem tudom, meg merjek-e szabadulni tőlük. :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!