Matek erettsegin mire lehet kapni reszpontokat?

válasza:Fent van a megoldókulcs, pontosan tartalmazza, hogy melyik feladaton belül mire hány pont adható.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Idén írtam a matekot, és a megoldókulcs alapján van ahol jól gondolkodtam viszont közben elrontottam, de van olyan amit végig megcsináltam, de köze nincs a megoldáshoz... az ilyenekre is lehet kapni pontot vagy az tuti 0 pont?
Nagyon rosszul esik, hogy mennyire elrontottam a matekot, amikor én voltam az osztaly legjobb matekosa, csak 5-ösökkel, éveken át. Az érettségiről is úgy jöttem ki, hogy könnyű volt, és jól ment. A megoldó kulcsot végigtanulmányozva azonban kiderült, hogy sok feladatot...
A hatszög alapú medencének elvileg hibásan számoltam ki az alapterületét, ez teljesen rossz lett. Viszont az oldallapok területe is jó lett. Majd a hibás alapterülettel jól kiszámoltam a térfogatot meg a felszínt is, viszont éretelemszerűen ezek nem jó megoldások. A...
Ha jól felírtam a képletet, és jól helyettesítettem be, de nem tudtam megoldani az egyenletet akkor kapok pontot matek érettségin ? pl ha 6 pontos a feladat, akkor 1-2 pont jár nem ?
Ez alapján számoltam össze, mondjuk ez nem hivatalos, de naggyából ugyis ilyesmi. Nektek hány pontotok van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!