Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek erettsegin mire lehet...

Matek erettsegin mire lehet kapni reszpontokat?

Figyelt kérdés
akarhogy szamolom nem lett meg sajnos a 25 pont. nagyon max 20 . mire lehet kapni reszpontokat? peldaul felirok jol egy kepletet , arra mar jar pont?

máj. 6. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Fent van a megoldókulcs, pontosan tartalmazza, hogy melyik feladaton belül mire hány pont adható.

máj. 6. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A javitókulcson kivül is van rugalmassága a javítótanárnak. Ha értelmes dolgot írtál arra kaphatsz pontot. Szóbelire pedig mehetsz ha nincs elég pontod.
máj. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Matek érettségin mire adnak részpontokat?

Idén írtam a matekot, és a megoldókulcs alapján van ahol jól gondolkodtam viszont közben elrontottam, de van olyan amit végig megcsináltam, de köze nincs a megoldáshoz... az ilyenekre is lehet kapni pontot vagy az tuti 0 pont?

Matek érettségin mennyi részpontot kaphatok?

Nagyon rosszul esik, hogy mennyire elrontottam a matekot, amikor én voltam az osztaly legjobb matekosa, csak 5-ösökkel, éveken át. Az érettségiről is úgy jöttem ki, hogy könnyű volt, és jól ment. A megoldó kulcsot végigtanulmányozva azonban kiderült, hogy sok feladatot...

Matek érettségi 16os feladat b, része. Erre mennyi részpontot kaphatok?

A hatszög alapú medencének elvileg hibásan számoltam ki az alapterületét, ez teljesen rossz lett. Viszont az oldallapok területe is jó lett. Majd a hibás alapterülettel jól kiszámoltam a térfogatot meg a felszínt is, viszont éretelemszerűen ezek nem jó megoldások. A...

Matek érettségin részpontok?

Ha jól felírtam a képletet, és jól helyettesítettem be, de nem tudtam megoldani az egyenletet akkor kapok pontot matek érettségin ? pl ha 6 pontos a feladat, akkor 1-2 pont jár nem ?

15 pontom van a matek érettségin, mennyi esélyem van, hogy amiket rosszul csináltam meg feladatokat kapok 5 részpontot?

Ez alapján számoltam össze, mondjuk ez nem hivatalos, de naggyából ugyis ilyesmi. Nektek hány pontotok van?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!