(Idegen iskolában érettségizek) jó ötlet maga az igazgatótól megkérdezni a szóbelivel kapcsolatos érkezési időt és stb, úgy, hogy ő lesz a vizsgáztató is elvileg?
Sziasztok
A vizgabehivomon 8 órás időpont van feltüntetve, míg az írásbeli eredmény megtekintéskor látott lapon délutáni óra volt írva a szóbelire.

válasza:Nem jó ötlet - az igazgatót el sem tudod érni.
(Ha netán az igazgató volna a vizsgáztató, akkor az igazgatói feladatokat a helyettese látja el.)
A dolgozat megtekintésének semmi köze a szóbelihez, az egy időtartam, amikor bemehetsz, ha akarsz.
A szóbeli vizsga kezdő napján mindenkinek 8 óra a kötelező megjelenési időpont. Akkor közlik majd hivatalosan, hogy ki mikor kerül sorra - esetleg lesz olyan, aki délután. (Pl. akinek egy tárgya van, aki kívülről jön, aki emeltet tett, stb...)
A vizsga rendjéről leginkább az iskolatitkár van tájékozódva, őt felhívhatod, fog válaszolni. (Elképzelhető, hogy neked elég csak az adott délutáni időpontra bemenni.)
További kérdések:
Nekem majdnem mindenem azelőtti, csak egy kieg. képzettség 2012-es, azt meg is találtam az Oktatási Hivatal rendszerében, az ügyfélkapun keresztül. De ott is kiírják, hogy amennyiben 2006. febr. 1. előtti bármilyen végzettség vagy nyelvvizsga, még csak panaszt se...
Fiatalok,akik esti gimibe jártok/jártatok, milyen tapasztalataitok vannak? Hogy ment s egyéb infók? (15-25évesekre gondolok elöször)
A kérdésem nem elsősorban az érettségihez kapcsolódik, de úgy érzem, hogy valószínűleg idén nem vesznek fel az egyetemre. Emiatt elképzelheto, hogy az első évre a munka világában kell majd megtalálnom a helyemet. Arra lennék kíváncsi, hogy egy C1-es angol...
Sziasztok! Tegnap volt a záróvizsgám, szte-n a nemzetközi tanulmányokon és hát..megbuktam. Három ismeretkör volt, ebből kettő egyes és egy kettes. Egyáltalán nem sajnáltatni szeretném magam, de persze nagyon lehangol az egész, hiszen rengeteget készültem és nem éreztem...
Borzasztóan szégyellem magamat, de én erről a 3-szor lehet egy tárgyat felvenni-szabályról egyáltalán nem tudtam, eddig teljesen azt hittem, hogy 6 alkalom, így nem figyeltem oda a felvételnél. Van nálunk egy szórótárgy, amire brutálisan nehéz felkészülni, szerintem...
Allítólag már korán reggel ott kell lennem, de őszintén szólva semmi kedvem ott ülni órák hosszat azokkal az alakokkal a váróban. Ha mondjuk 20 perccel azelőtt érkeznék, hogy én következem, vajon beengednének az iskolába?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!