Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha angolból emelteztem viszont...

Ha angolból emelteztem viszont B2es nyelvizsgám is van lesz többletpontom a nyelvvizsgáért vagy kiüti?

Figyelt kérdés
Debrecenben gazdálkodás és menedzmentre jelentkeztem ALA szakra és az Excelben azt írja 25pontot ér
jún. 3. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az emelt érettségiért 50 pontot adnak. Így 50-et kapsz érte, a B2-es nyelvizsgáért pedig semmi extrát.
jún. 3. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy jogcímen fogsz pluszpontot kapni rá. Amelyik az adott szakra többet ér, azt megadják, de a másikat elfelejtheted.
jún. 4. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Ha kettős állampolgárságú vagyok (török + magyar) és van egy C1-es komplex török ELTE Origó nyelvvizsgám amit idén szereztem, megkapom rá a többletpontot érettségin?

Jogosult vagyok többletpontra ha a nyelvvizsga nyelve az egyik állampolgárságom hivatalos nyelve is? (Magyarországon születtem, tanultam és érettségizem is :D )

Debrecen jogi egyetem többletpontszámítás? SOS SOS

Angol nyelvből és történelemből emeltezek és van egy angol felsőfokú nyelvvizsgám. Így megkaphatom arra a plusz 50 pontot? Vagy megkaphatom mindkét emeltszintű tárgyamra az 50-50 plusz pontot, mert elérte a 45%-ot?

A Cambridge Assessment (CAE) nyelvvizsgát számolják 40 intézményi pontnak? Mintha például egy C1 Euroexam vizsga lenne.

Én csak ezt találtam: "3. számú melléklet a 137/2008. (V. 16.) Korm. rendelethez *Nemzetközi kulturális egyezményekre tekintettel egyenértékű nyelvvizsgák1. Angol nyelvA Cambridge Assessment English nyelvvizsgarendszera) B1 szintű vizsgája általános, egynyelvű,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!