Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az első félévben induló...

Ha az első félévben induló duális képzésre való jelentkezést lekéstem, augusztusban lesz lehetőségem pót jelentkezésre? És ha nem, könnyű bekerülni második félévben?

Figyelt kérdés

júl. 14. 02:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Mármint hogy érted ezt a második félévbent? Mint keresztféléves képzés?
júl. 14. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha első félévben nem kerültem be duálisra, második félévben könnyű-e bekerülni. Nem egyetemre, duális gyakorlati helyre.
júl. 14. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt miért nem a sulitól kérdezed meg?
júl. 17. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Ha most passzív hallgatói jogviszonyban állok egy egyetemmel és jelentkezek a szeptemberben induló képzésekre egy másik egyetemre államilag...

Osztatlan képzésen voltam 2 félévet, de nem nekem való a szak. Aki csinált már ilyet tudna segíteni? Előre köszönöm a válaszokat

Hogyan kell jelentkezni majd a 2020 szeptemberében induló képzésekre, mely az új okj-s rendszer szerint indul?

Mi a határidő a leadáshoz? Ha még nincs meg, akkor várhatóan mikor lesz? Előre is köszönöm a segítséget!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!