Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ELTE GTK parkolójában...

Az ELTE GTK parkolójában lehet parkolni hallgatóként?

Figyelt kérdés

szept. 2. 00:09
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Természetesen lehet. Hogy szabad-e, az már egy másik kérdés.
szept. 2. 05:38
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván lehet.

Az egyetem saját parkolója az oktatóké + hallgatóké.

Annyi, hogy vannak fenntartva külön helyek dékánnak, dékánhelyettesnek stb, de ezek meg vannak jelölve.

szept. 2. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet
szept. 2. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen
szept. 2. 21:07
 5/8 Paczalos István ***** válasza:
Távosként mindig ott álltam meg
szept. 3. 14:49
 6/8 librikus ***** válasza:
Nem imádom a mai nyugati nyegleséget, hogy anarchiát ne mondjak, de ott akinek -vagy a szüleinek- tellik autóra nem kaphat stipendiumot!
szept. 4. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem volt ilyen kérdés, okoska. Parkolni lehet ösztöndíj (szép, magyar kifejezés) nélkül is.

szept. 4. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 Figyelj csak ide

Most vettem egy régi kopott Fiat Puntot 80 ezer forintért. Van baja, lenne rajta mit megcsináltatni, de szerelő szerint arra alkalmas, hogy egyetemre eljárjak vele, nincs balesetveszélyes hibája.

Na most ez nem egy nagy kiadás. Egy telefon/bicikli is többe kerül már.

szept. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

ELTE GTK szigorlat mester ?

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az ELTE GTK mesteren mit lehet tudni a szigorlati vizsgák nehézségéről? Az egyetem honlapján levő tájékoztatókat már elolvastam, tehát tisztában vagyok a főbb témakörökkel és a szigorlat menetével. Elsősorban abban...

ELTE GTK - pénzügy Msc (LEVELEZŐ TAGOZAT!) Milyen szabvált vegyek fel?

Kérlek, ajánljatok olyan, könnyen teljesíthető, legalább 3 kredites szabadon választható tantárgya(ka)t, amit levelezőn is fel lehet venni. Köszi <3

Elte GTK: nem jelentkeztem zárthelyire, mit kéne most tennem?

Vállalati pénzügyek, a vizsgára bocsáthatóság feltétele a zh-n 30 pont teljesítése. Az első zh nem sikerült jól (11pont), a másodikra pedig elfelejtettem jelentkezni. Meg lehet még valahogy menteni? Kérvény, orvosi igazolás? Második félévben fel tudom venni csak...

ELTE-GTK záróvizsga tapasztalatok?

Aki már volt itt záróvizsgán, mennyire szivatós? Azt tudom hogy tételt adnak húzás helyett, itt van valami oka ennek, pl. szakdoga alapján vagy csak random adják?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!