Az ELTE GTK parkolójában lehet parkolni hallgatóként?

válasza:

válasza:Nyilván lehet.
Az egyetem saját parkolója az oktatóké + hallgatóké.
Annyi, hogy vannak fenntartva külön helyek dékánnak, dékánhelyettesnek stb, de ezek meg vannak jelölve.

válasza:

válasza:

válasza:#6
Nem volt ilyen kérdés, okoska. Parkolni lehet ösztöndíj (szép, magyar kifejezés) nélkül is.

válasza:#6 Figyelj csak ide
Most vettem egy régi kopott Fiat Puntot 80 ezer forintért. Van baja, lenne rajta mit megcsináltatni, de szerelő szerint arra alkalmas, hogy egyetemre eljárjak vele, nincs balesetveszélyes hibája.
Na most ez nem egy nagy kiadás. Egy telefon/bicikli is többe kerül már.
Kapcsolódó kérdések:
melyikkel lehet jobban elhelyezkedni?
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az ELTE GTK mesteren mit lehet tudni a szigorlati vizsgák nehézségéről? Az egyetem honlapján levő tájékoztatókat már elolvastam, tehát tisztában vagyok a főbb témakörökkel és a szigorlat menetével. Elsősorban abban...
Kérlek, ajánljatok olyan, könnyen teljesíthető, legalább 3 kredites szabadon választható tantárgya(ka)t, amit levelezőn is fel lehet venni. Köszi <3
Vállalati pénzügyek, a vizsgára bocsáthatóság feltétele a zh-n 30 pont teljesítése. Az első zh nem sikerült jól (11pont), a másodikra pedig elfelejtettem jelentkezni. Meg lehet még valahogy menteni? Kérvény, orvosi igazolás? Második félévben fel tudom venni csak...
Tavaly mikor volt? Köszönöm előre is a válaszokat!
Aki már volt itt záróvizsgán, mennyire szivatós? Azt tudom hogy tételt adnak húzás helyett, itt van valami oka ennek, pl. szakdoga alapján vagy csak random adják?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!