Mikor lesz idén az ELTE TTK nyíltnapja?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg az ELTE TTK matematika szakán vagyok második féléves hallgató Az első félév mondhatni zökkenőmentesen ment, habár jó jegyem nem lett túl sok. Igaz restellem, hogy nem is tanultam olyan intenzíven. Viszont a második félév eleje óta sokkos állapotba kerültem az...
Idén fejeztem a 11. osztályt, tehát 1 év múlva megyek egyetemre. Az ELTE kémia, és a BME vegyészmérnöki szak között gondolkozom. Várhatóan elég magas pontszámom lesz. Budapesten lakom, de a város legszélén, kb. 1,5 óra lenne odamenni, és vissza, szóval napi 3 órám...
Kicsit félek az egésztől, és örülnék, ha valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot, hogy segíthessünk egymásnak. Lehet túlgondolom, viszont fontos lenne nekem:). Köszi előre is!
Fontos lenne a kerdes a jovommel kapcsolatban
Elég feltölteni a besorolási határozatot vagy kell valamilyen más fajta dokumentum is hozzá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!