Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor lesz idén az ELTE TTK...

Mikor lesz idén az ELTE TTK nyíltnapja?

Figyelt kérdés
szept. 2. 19:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Vélemények az ELTE TTK matematika vs ELTE IK programtervező informatikus szakokról. Pro kontra?

Jelenleg az ELTE TTK matematika szakán vagyok második féléves hallgató Az első félév mondhatni zökkenőmentesen ment, habár jó jegyem nem lett túl sok. Igaz restellem, hogy nem is tanultam olyan intenzíven. Viszont a második félév eleje óta sokkos állapotba kerültem az...

Budapestiként kaphatok kollégiumi helyet az ELTE-n, vagy a BME-n?

Idén fejeztem a 11. osztályt, tehát 1 év múlva megyek egyetemre. Az ELTE kémia, és a BME vegyészmérnöki szak között gondolkozom. Várhatóan elég magas pontszámom lesz. Budapesten lakom, de a város legszélén, kb. 1,5 óra lenne odamenni, és vissza, szóval napi 3 órám...

Ki készül az ELTE-TTK biológia szakra?

Kicsit félek az egésztől, és örülnék, ha valakivel fel tudnám venni a kapcsolatot, hogy segíthessünk egymásnak. Lehet túlgondolom, viszont fontos lenne nekem:). Köszi előre is!

A kollégiumi jelenkezésnél mivel igazolom a képzés szintjét?

Elég feltölteni a besorolási határozatot vagy kell valamilyen más fajta dokumentum is hozzá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!