Földrajz történelem tanári szakon, levelező tanrendben, első félévben hány kreditnek kell meglennie minimum? Összeszámoltam a kötelezőeket, és 40 kredit jött ki, ez lehetséges?

válasza:

válasza:

válasza:"Összeszámoltam a kötelezőeket, és 40 kredit jött ki, ez lehetséges?"
Nem teljesen. 40 kreditnyi olyan tárgy van, amit felvehetsz. De az EKKE-n szándékosan úgy van megcsinálva a képzés, hogy a legtöbb tárgynak nincs fix féléve, hanem egy minimum, és maximum, amire teljesíteni kell. Átlagosan pedig 30-at kell teljesíteni félévenként hogy csúszás nélkül végezz.
4
Az egész országban ha jól tudom csak Egerben, Miskolcon és Nyíregyházán van levelezőin tanári szak
6
Oooo így már teljesen más. Köszönöm szépen!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Januárban végzek alapszakos közgazdászként az egyetemen. Mivel gyerekkori álmom az, hogy tanár legyek, így adja magát, hogy közgazdász tanár leszek. (Mielőtt valaki azzal jönne, hogy a könyvelésből jobban meg lehet élni, az nem dolgozott még...
Láttam a pontozótáblázatot, de az nem értem, hogy mi mennyi pontot ér. Például irásbelinél úgy van ugye, hogy írni kell a forrásról egy megállapítást majd egy következményt és az 3 pont ha jó. Vagy le kell írni 2-2 idő és térbeli elemet ami a témához kapcsolodik és...
Érdekelne szerintetek a mai előadók és azok szerzeményei, vagy politikai események (nem csak a rendszerváltás), hogy lesznek jelen a könyvekben. Mennyire lesznek úgymond “homályosítva” egyes történések? Mikor kerül be a Rendszerbontó nagykoncert, vagy bármi...
Az a helyzet, hogy valahol azt mondják kihúzom a tételt pl történelemből, majd 10 percig kell róla beszéljek. Az nagyon sok, nekem nehezen menne az fix. Viszont valahol azt mondják, kapok a tétel mellé 1-2 diagramot, vagy 1-2 ábrát, amiről az adatok leolvasásával...
Úgy, mint a biosznál a Bioszféra.Ezt találtam, de itt kicsit rövidnek tűnik nekem a tétel:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!