Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Bukás értesítő)

Mit csináljak? (Bukás értesítő)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyből bele is vágnék a közepébe: Első félévben bukásra álltam fizikából és matekból is. Most rákérdeztem a tanárnőnél, hogy kapok-e értesítőt, illetve,hogy milyenek most a jegyeim. Megnyugtatott,hogy nincsen semmi baj,mert szépen kijavítottam, ergo nem küld értesítőt. Ez volt kb. 3 hete. Ma kaptam az sms-t a barátnőmtől,hogy mégis kaptunk értesítőt... :( Anyuékat is megnyugtattam már,hogy nem lesz és,hogy kijavítottam (ezt én is éreztem). Fogalmam sincsen,hogy megint milyen tárgyból kaptam... Nem voltam suliban ma. 1.kérdés: Ilyenkor kiküldi a Tanárnő az értesítőt vagy pedig megvárja,amíg meggyógyulok és odaadja személyesen?(Holnap már megyek)

2.kérdés: Hogyan mondjam ezt el anyukáméknak?? Általánosban szinte mindenből ötös voltam és most...most meg kapom a bukás értesítőket :( Előre is köszönöm a segítséget!

2014. máj. 7. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Nem tudom. Általában az ellenőrzőbe vagy az elektronikus naplóba írják be, mert a szülőnek szól.

2. Így, ilyen egyszerűen, ahogy itt leírtad.

És kérdezd meg, hogy ha azt mondta, hogy OK, akkor most miért csinálja az ellenkezőjét.

2014. máj. 7. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincsen e-napló.. Borítékban kapjuk meg.. Hát..ez nem ilyen egyszerű..Minimum leszedik a fejem... De köszönöm a segítséget! ;)
2014. máj. 7. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Ha bukásra állsz, vagy elégségesre (ami igazából majdnem bukás, arra figyelmeztet, hogy az az iskola nem való neked), miért nem hagyod ott az iskolát, és mész olyanba, ahol bírod a színvonalat? Mi értelme van bukdácsolni egy iskolában? Hova tudsz utána menni kettesekkel? Vagy csak az a cél, hogy legyen egy elégséges érettségi, ami effektíve arról szól, hogy írástudó vagy?
2014. máj. 26. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, hogy egy diák nem tudja, miből áll bukásra. Nem veszi észre, hogy milyen jegyeket kap, vagy nem veszi észre, hogy nem tanul?
2014. máj. 27. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg aztán az is gyanús, hogy "ma nem volt iskolában". Vajon miért? Már nem egyszer tapasztaltam, hogy a szülő az iskolában tudta meg, hogy gyermeke előszeretettel hiányzik igazolatlanul.
2014. máj. 27. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Utólag szeretnék reagálni a "kedves, segítőkész" kommentekre! :) Szóval. Azért nem voltam iskolában,mert agyrázkódásom volt. Sosem volt még igazolatlan hiányzásom :) A matekot kihoztam hármasra és ez volt a legrosszabb jegyem! Ezen kívül még 3 négyesem lett és a többi ötös! ;) Igenis tudom tartani a színvonalat! Sosem buktam meg és nem is fogok soha semmiből. Nem véletlenül járok ebbe az iskolába! Tudom milyen jegyeim vannak!Nem értem miért gyanús az,ha valaki betegség miatt hiányzik.. :o Mondjuk.. Lehet,hogy nem érthetem meg,mert nem érem el azt a bizonyos színvonalat! :)) És számomra az ilyen emberek szolgálnak elrettentő példaként. Sosem akarok ilyen lenni,mint Ti, tisztelt válaszolók.Miért kell egyből támadni? :D Gratulálok mindnyájatoknak! ;) Remélem megnyugtattam minden "kedves" válaszolót! :)
2014. jún. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!