Mi a jó ég volt angol emelten ez a listening?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én szinte semmit nem értettem...2014. máj. 8. 13:43
1/7 anonim válasza:
Ne is mondd... Az elsőben alig tudtam beírni valamit..
2/7 anonim válasza:
blablablablabla Picasso blablabla WAS blablabla owner of the bar.
Ez az első feladat :)
Egyébként meg a 2-3. még oké volt, az Honestea-s mondjuk elég fura volt, de az első vitte a prímet xD Nem tudom, hogy mit akartak ezekkel a feladatokkal, de ennél még az is jó volt, hogy a nyelvhelyességben volt 1-2 fura mondat ami szerintem nagyon nem volt helyes xD
3/7 anonim válasza:
Vajon létezik olyan ember, aki jól megcsinálta az elsőt? :D
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem az elsőbem MAXIMUM 3 pontom lesz... Ami elég gyenge ahhoz képest, hogy IELTS, CAE meg TOEFL feladatokkal készültem. :D
2014. máj. 8. 14:00
5/7 anonim válasza:
Nekem van közép és felsőfokú nyelvvizsgám is,de eddig ez volt a legnehezebb listening:-D Kb 2-3 pontra számítok a festményes feladatnál:-D
De amúgy kb mindenki erre panaszkodott, pedig olyanokat is kérdeztem, akik külföldön (angol nyelvterületen) éltek, és ők is kb így reagáltak...
6/7 anonim válasza:
Hibátlan max 1 hibás listeningre készültem mert nagyon jól megy, ennek ellenére lesz vagy 3 pontom az első feladatban... szánalmas.
7/7 anonim válasza:
Az első rész után (amiben lett 3 pontom btw) annyira ki voltam akadva, hogy alig tudtam már koncentrálni a másik kettőnél és azért azokban is lettek hibáim, így elértem kemény 18 pontot a listeningben, ahhoz képest, hogy a felsőfokúval nem volt bajom. Nagyon ki vagyok akadva még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!