Hogyan fogom megtudni hogy felvettek-e az egyetemre? Mikor tudom hivatalosan a pontomat?
Figyelt kérdés
Tudni fogom a pontszámomat, és majd egy nap bejelenti hogy hány pont felett vesznek fel oda embereket?2014. máj. 11. 23:50
2/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, vmikor júliusban fog kiderülni. Majd a felvi.hu-n is kint lesz, és küldd az egyetem is egy köszöntő/tájékoztató levelet.
3/9 anonim válasza:
Pontosan, illetve nekem sms-t is küldtek másnap.
4/9 anonim válasza:
Elvileg a felvi ki fogja írni, ha bejelentkezel az oldalra. De SMS-t is küldenek a ponthatár kihirdetése után, ha megadtál telefonszámot. Lehet, hogy e-mail is fog jönni. Meg gondolom később postán is küldenek róla értesítőt.
5/9 anonim válasza:
A pontjaidat meg te is könnyen ki tudod számolni, a felvin találsz hozzá egy kalkulátort. Ha már megvan minden jegyed/eredményed/stb, beírod, megadod a kiválasztott szakot, és kiadja, hogy mennyi pontod van összesen.
6/9 anonim válasza:
Mikor megvan minden eredményed, akkor kiszámolod, hogy pontosan hány pontod lett az adott szakra.
A fontos dátum: JÚLIUS 24. Aznap pedig megtudod, hogy elég-e a pontod.
7/9 anonim válasza:
Bizony, ez ma már ilyen egyszerű, régen sokan a katonai behívóból tudták meg, hogy sikerült. :-)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, és a felvételi pontok mikor válnak hivatalossá? Nert attól hogy én kikalkukálom még lehet hogy valami nem úgy van nem?
2014. máj. 12. 09:51
9/9 reptoid válasza:
Amikor az e-felvidben kiszámolják majd az ügyintézők. Annak már lehet hinni. Ez változó, attól is függ, mikor küldöd be a hozzá szükséges adatokat, illetve ők mikor dolgozzák fel.
Full hivatalos meg akkor lesz, ha majd megkapod a határozatot levélben, hogy hova vettek fel és mennyi ponttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!