Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan tudom meg mi 6 éves...

Honnan tudom meg mi 6 éves kisfiam Oktatási azonosítója? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A KELLO webáruházból kell tankönyvet rendelnünk, ám kell a gyermek Oktatási azonosítója, és fogalmam sincs mi az. Diákigazolványa még nincs ha ahhoz tartozik, csak NEK-lapja van, de annak a számát nem fogadja el a rendszer (Nemzeti Egységes Kártyarendszer-Adatlap) Tudja valaki honnan tudom ezt meg?
2014. máj. 12. 14:52
 1/7 A kérdező kommentje:
...enélkül ugyanis nem enged rendelni könyvet az oldal
2014. máj. 12. 14:54
 2/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Az óvodában meg tudják mondani. Kérj az óvodavezetőtől igazolást az azonosítójáról, bár ezt kérés nélkül is meg kellett volna kapnod, amikor a KIR rendszerbe felvitték.
2014. máj. 12. 14:57
 3/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Miért ti rendelitek a tankönyvet?
2014. máj. 12. 14:58
 4/7 Andizsuzsi ***** válasza:
A NEK azonosító majd a diákigazolvány rendeléshez kell. A rendszer ennek alapján veti össze a népességnyilvántartó és a KIR adatait.
2014. máj. 12. 14:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Akkor kérem majd az oviból.

Miért mi rendeljük? Azért, mert lehetett választani beiratkozáskor, hogy mi vásároljuk -e meg a könyvet, vagy megkapjuk az államit ingyen, de ha baja lesz ki kell fizetni év végén, ezért gondoltuk akkor inkább mi megvesszük ... hát nem gondoltam, hogy ilyen körülményes a rendelés...

2014. máj. 12. 15:03
 6/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Értem. :) Sok sikert az iskolakezdéshez.
2014. máj. 12. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha úgyis kifizetitek, akkor nem mindegy hogy most, vagy év végén? Ráadásul ha semmi bajuk sem lesz, akkor nem kell fizetni. Vagy ha csak egy részéért kell fizetni, az is kevesebb...
2014. máj. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!