Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mijen esélyekkel indul egy...

Mijen esélyekkel indul egy cukrász?

Figyelt kérdés

Idáig alkalmazott grafikát és programozást tanultam. Viszont nagyon érdekel a cukrászat. Egy ideig azt hittem, hogy csak fellángolás, de időközönként újra elő és előjön. Itthon szinte már minden nap sütök süteményt, barátomnak tortát szülinapjára, marcipánból figurákat. Egy cukrász, mennyit keres? Ellehet helyezkedni ezzel a szakmával, és ha igen általában megfizetik, vagy inkább csak minimálbér? Gondolkozom, hogy elvégeznék egy tanfolyamot ezzel kapcsolatban, vagy inkább csak maradjon meg hobby szintjén?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. máj. 14. 09:44
 1/3 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne.

Én most gyesen vagyok,de persze szeretnék előre gondolkodni,ha lejár,akkor mihez kezdjek (munkahelyemre nem fognak visszavenni szerintem).

Imádok sütni,és nagyon érdekel az egész dolog,csak attól tartok,hogy kezdőként nem lehet elhelyezkedni sehol.....

(egyébként diplomám van,de azzal nem tudtam elhelyezkedni,és nem is igazán érdekel az a szakma).

2014. máj. 14. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:

milyen*

egyebkent szerintem ha ennyire szeretned akkor cdinalj te egy sajat cukraszdat. Szerintem ha nem tomeg dolgokat csinalnal hanem egyedit akkor siman jol menne. Persze ehhez eloszor penz kell

2014. máj. 14. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát apum vállalkozó volt és tönkrement a cége, nem hiszem hogy Magyarországon egy újat indítani egyszerű lenne, vagy fenntartani a sok ismert cukrászda mellett. De köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 16. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!